Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy allegro w jakikolwiek sposób weryfikuje użytkowników?
Oto dane kupującego, jakie dostałem:
xxxxx xxxxxxxx (imię i nazwisko)
polska
67-106 polska
Polska
Taki sam jest adres do wysyłki.
A co najciekawsze, ten użytkownik prowadzi również sprzedaż i ma w tej chwili kilka ofert.
@konto zamknięte Czepisz się i dogadujesz mi od wielu dni, a teraz już zaczynasz to robić po chamsku.
@xyz96, obrażasz mnie, jako sprzedającą od wielu dni, a teraz robisz z siebie strasznie skrzywdzonego. Nie wiem dlaczego tak bardzo nie lubisz sprzedających, nie musisz u nich kupować, nie ma takiego obowiązku. Ale nie obrażaj i nie poniżaj ludzi, którzy nic złego ci nie zrobili. Swoją postawą sam prosisz się o to czepianie. Jak niej, to i tak zaraz ktoś następny się przyczepi. Trochę empatii by się przydało.
@xyz96 "Wszystkie Twoje oferty naruszają regulamin." - no normalnie Bastian Obsztyfitykultykiewicz😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, myślisz, że to była groźba🤐
@konto zamknięte Nie wiem, ale na wszelki wypadek śpij z klamką pod poduszką😁
@Knowhere, bez przesady, myślę że to był tylko taki subtelny donosik. Szkoda stukania w klawiaturę, stosuję się do zaleceń, omijam szerokim łukiem.😀
@konto zamknięte Niemniej nie zapominaj o ekspresie do kawy - 5:50😁
@Knowhere, 5:50, taka godzina nie istnieje🙂
@konto zamknięte Tylko pod warunkiem, że wyrzucisz budzik przez okno o 5:49😂
@Knowhere, wyrzucić przez okno telefon. Kuszące😁
@konto zamknięte Ano, szczególnie gdy przed rzutem włączysz mu tryb samolotowy🤣
@Knowhere, dobre, zwiększy zasięg lotu. Muszę spróbować, bo moje telefony ostatnio latają tylko w dół😂
@konto zamknięte Jak już wczoraj pisałem, grawitacja - ściąga w dół rożne rzeczy😁
@Knowhere, teraz już wiem, przeprowadziłam ostatnio kilka kosztownych doświadczeń z zakresu fizyki🙁
@Gordon_B_2015 Mógł kupić u Ciebie na lewe dane, ale potem dokonał pełnej aktywacji konta na prawdziwe dane i teraz wystawia przedmioty.
@Gordon_B_2015 jak konto prywatne po weryfikacji mógł zmienić 🙂 co nie zmienia faktu że w razie wałka mają jego poprawne dane z banku jak weryfikował konto, zgłoś do allegro zablokują mu konto 😄
kiedyś mu się coś POKiełbasi i będzie żałował 😛
@kostas11 Aż tak złośliwy nie jestem. Jego cyrk, jego małpy. Wysłałem SMSa o prawidłowe dane i mi je podesłał.
@Gordon_B_2015 Nie on jeden tak robi miałem już kilku takich klientów które dane znacząco różniły się od oryginału ,większość okazała się normalnymi uczciwymi kupującymi którzy przy podawaniu adresu do wysyłki podawali dopiero swoje prawdziwe dane.po co tak robią ? -nie pytałem ważne że nie było problemu.