Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ten portal zaczyna mnie drażnić ze swoimi kretyńskimi zasadami, i straszeniem. Czy allegro na serio ma zamiar wkładać nam słowa do ust i decydować co jest poprawnie napisane a co nie? W mojej wiadomości z podziękowaniem za zakupy dla klienta użyłem słów "w razie problemów skontaktuj się z nami" i prawdopodobnie za to allegro chce mi wręczyć naruszenie regulaminu przecież to jest już cenzura. Dobrze, że mam swoją stronę może warto więcej budżetu przeznaczyć na reklamę w Google niż na allegro.
Słowa klucz: "mam swoją stronę"... Po prostu usuń jej adres ze stopki, nagłówka czy gdzie tam ją podajesz w wiadomożci wysyłanej przez Allegro, i po problemie, naruszenie zniknie... 🙂
Problem polega na tym, że nie używam takich słów a poza tym do tej pory ta sama wiadomość szła codziennie do klientów i nic takiego się nie działo.
Nie chodzi o "te słowa", tylko adres strony w treści wiadomości.
Dostałem odpowiedź od allegro napisali mi, że moje wiadomości to spam i zagrażają bezpieczeństwu użytkowników, nie dziwię się, że dostali ponad 200 000 000 kary za takie zagrywki. Mam nadzieję, że dostaną więcej.
@FHLM bo oni nie sprawdzają gdzie prowadzą linki, tylko jak jest link, to od razu uznają, że zagrażają bezpieczeństwu użytkowników😉
Tylko, że linków też nie ma w mojej wiadomości 🙂 Oni po prostu robią co im się podoba, gość z allegro napisał mi, że najlepiej jakbyśmy wcale nie wysyłali wiadomości do klienta no bo przecież allegro robi to za nas i przecież oni robią to lepiej...
@FHLM Napisz po prostu, że allegro nie pozwala Ci respektować ustawowych praw konsumenta.