Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Mógłby mi ktoś mądrzejszy wyjaśnić dlaczego dwóch ofert: 10428958462; 10428802942 nie mogę zrobić wielowariantowych w ramach parametru "waga"?
inny EAN , nie połączysz
No to inna para: 10602236055; 10464822706. Ten sam EAN. Inny tylko parametr wagi. Też nie mogę.
DlaMistrzow_pl tak to niestety obecnie działa . Aktualnie nie mogę połączyć 2 wód kolońkich tej samej marki jedna z atomizerem druga bez , pozatym niczym się nie różnią . Dawniej były połączone , a teraz kicha , produktyzacja ......
@DlaMistrzow_pl W różnych kategoriach są dostępne różne parametry umożliwiające łączenie. Jeżeli w tej kategorii parametr nie jest dostępny, nie da się połączyć.
Dzięki. Czy to jest do sprawdzenia gdzie jaki parametr umożliwia łączenie?
No właśnie chyba nie. Trzeba to sprawdzać podczas prób łączenia.
Czatowałem z allegro, w tej kategorii dopuszczają tylko parametr pojemności (litry) a nie wagi (kg). Widocznie dla Allegro Chemia budowlana jest tylko płynna 😉
Na pytanie czy można zawnioskować o dodanie parametru (istotnego moim zdaniem) - nie bo nie 😐
I allegro osiąga swój cel. Jak mniej ofert połączysz jako warianty, to więcej wydasz na promocję!
wagi muszą się różnić. Chyba że dodasz drugi parametr zamiast zdjęcia.
Wagi oczywiście się różnią. Zwyczajnie w tej kategorii Allegro wymyśliło, że produkty mogą różnić się tylko parametrem pojemność. Waga nie jest parametrem, który pozwala na wielowariantowość, zdjęcie już tak (tak zrobiłem).