Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie.
Chcę wystawić na allegro uchwyty meblowe i powiązać je w wielowariantowości. Ten sam model uchwytu występuje w kilku rozmiarach. Czy jest możliwość aby powiązać oferty w jedną wielowariantową i jako parametr wariantowości wybrać rozstaw lub długość?
@MEBLOART_EU chyba dostępną opcja jest tylko kolor/wzór a próbowałeś te parametry co podałeś?
Właśnie jedynie mogę wybrać parametr kolor/wzór. Jest w ogóle możliwość gdzie zgłosić do Allegro prośbę, żeby dodali parametr Rozstaw otworów montażowych do wielowariantowości?
nikt ci tego nie doda. Bo ile jest aukcji gdzie są różnice w rozstawie śrub montażowych tego samego przedmiotu? Dodaj kilka, i w opisie / tytule napisz o wymiarach otworów
Niestety nie ze względu na wszystkie parametry możesz podzielić oferty 😞
Potrzebujesz wiedzy z zakresu zwiększania sprzedaży na Allegro?
Zajrzyj na nasz kanał na YouTube! https://bit.ly/vSprintYT
@MEBLOART_EU Cześć. Skonsultowałam sprawę połączenia uchwytów meblowych w wielowariantowości z rozróżnieniem na rozmiar/długość i obecnie nie jest to możliwe. Przesłałam Twoją sugestię do zespołu zajmującego się wielowariantowością
Dzięki za reakcję;) Miło wiedzieć, że uwagi użytkowników Allegro są zauważane, choć jak wiadomo nie zawsze mogą być wysłuchane:)
Rozstaw otworów montażowych w uchwytach jest zwykle robiony wg systemu 32 (16, 32, 64, 96, 128, 160 mm, itd). W przypadku, jeżeli kupujący ma już nawiercone otwory (bo na przykład wymienia stare uchwyty na nowe) łatwiej mu znaleźć to czego szuka. Ponadto często ktoś potrzebuje do kuchni uchwytu w tym samym kolorze, jednak w dwóch, trzech różnych rozstawach. W przypadku gdyby były one połączone wielowariantowością zakupy byłyby wtedy przyjemnością 🙂