Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oferty zakładam w kategorii Elektronika - RTV i AGD - Kamery - Akcesoria
Do wyboru mam Kolor/ Wzór tzn kolor i wzór Czy to są dwa parametry czy jeden?
Wystawiłem na razie pięć przedmiotów różniących się tylko kolorem. W parametrach ręcznie wpisałem Rozmiar, Wykończenie, Kolor,
wyszło tak: https://allegro.pl/oferta/oslona-na-gumowy-wizjer-kamery-eyecushion-12397345587
Nie podoba mi się to, że w miniaturkach jest to samo zdjęcie rozumie że sam zmieniam to zmienić muszę dodając swój kolor.
Czy mogę w tej kategorii dodać inny parametr i jak to zrobić?
Czy muszę najpierw stworzyć 5, 10 odrębnych aukcji żeby potem je wspólnie połączyć? Może jest na to inny szybszy sposób.
@eyecushion Cześć. 🙂 Skonsultuję Twoje pytanie dotyczące parametrów w podanej kategorii i wrócę z odpowiedzią. Jeśli chodzi o łączenie ofert, to najpierw musisz stworzyć oferty, a następnie połączyć je w zakładce Wielowariantowość. Wariant kolor/wzór to jeden parametr. Na miniaturce dla danego wariantu możesz zamieścić zdjęcie, które przedstawia produkt właśnie w tym kolorze. Jaki inny parametr chciałbyś dodać do oferty?
Dwa parametry rozwiążą sprawę:
- Rozmiar
- Wykończenie
i ewentualnie - Kształt w moim przypadku (oval i okrągły)
@eyecushion W tej kategorii parametr Kolor/wzór to jedyna możliwość tworzenia ofert wielowariantowych.
Co do tego jak się wyświetlają - w tym momencie każda z Twoich ofert ma taką samą miniaturę, zatem właśnie taka się tak wyświetla. Gdyby oferty miały różne miniatury (w swoich kolorach), to na podglądzie będą one widoczne.
Weryfikacja do wielowariantowości w tej kategorii odbywa się jedynie po parametrze "Stan".
Z kolorem to zrozumiałem.
Co to znaczy stan?
Nowy, używany itp Proszę o przykład, jak ja mógłbym to wykorzystać.
@eyecushion Cześć. Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź. Chodzi tutaj o produkty nowe i używane. Oznacza to, że gdybyś sprzedawał produkty używane i nowe, to byś nie mógł powiązać ich w tę samą ofertę wielowariantową.