anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wielowariantowosc - brak kontaktu ze strony allegro

samoya-pl
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Naprawdę nie potrafię zrozumieć działania Allegro i jak perfidnie ten portal olewa sprzedających. Któryś z pracowników allegro namieszał w moich aukcjach i rozwalił wielowariant w 130 ofertach. We czwartek, po długich bataliach na chacie, zmuszony zostałem do wysłania nieszczęsnego pliku Excel.. odebrano mi swobodę edytowania wielowariantow i jakiekolwiek zmiany mam robić przez ten plik. Problem jest jeden, mamy za kilka minut środę, a moje 130 aukcji dalej jest w rozsypce, nie działa, klient nie może wybrać rozmiaru i koloru, a allegro tak po prostu nie odpisuje na maile. Co w takiej sytuacji? Czy allegro już naprawdę jest tak „bezkarne” że może nas robić na wszelkie sposoby? Kto zapłaci za reklamy które kierują na ogłoszenia, bez możliwości wyboru koloru i rozmiaru? Kto zapłaci za straty z tytułu braku sprzedaży? Kogoś to obchodzi? 

sprawa nr 43779476

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@samoya-pl poprosiłam już zespół, który zajmuje się Twoim zgłoszeniem o jak najszybszą odpowiedzieć dla Ciebie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

samoya-pl
#7 Wielbiciel#

To teraz bym bardzo prosił, by powiedziała Pani swoim kolegom, by nikt nie tykał już moich aukcji, moje konta i moich wielowariantowosci. Jednak jak widać udało się rozłączyć całość przez Waszego pracownika, kiedy wcześniej mnie zapewniliście, że jest to nie możliwe, teraz całość połączyłem ponownie, jest jeden błąd, ale wole mieć jeden błąd na 130 aukcjach, niż nie mieć 130 aukcji, więc proszę o nie dotykanie tej sprawy, zakopać, zapomnieć. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@samoya-pl naprawdę nie grzebiemy w Twoich ofertach, żeby celowo je popsuć, ale widzę, że Twój problem jest już rozwiązany, więc zadanie wykonane 🙂 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

Przecież wielowariantowość już dawno nie działa tak, jak powinna, a konkretnie od czasu, kiedy nie jest to wielowariantowość ofert sprzedającego, ale produktów z Katalogu Allegro.

oznacz moderatorów

samoya-pl
#7 Wielbiciel#

Robisz katalog na swój produkt, własnoręczny, a wpada nowy sprzedawca, podpina chinczyka pod Twoją kategorię i klepie sprzedaż na Twoich recenzjach - BA LEPIEJ!, nawet sobie robi edycje i zmienia nazwę firmy, a ze jest "dużym" graczem, to allegro to przyklepuje. Na szczęście jestem już na końcu robienia swojego sklepu i mam nadzieje, że bede mógł raz na zawsze pożegnać się z tym syfem... 

oznacz moderatorów