Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Moto-Psychoza zapaść dotyka jak widzę wszystkie branże , jest źle jak długo to potrwa ? ... jak długo jeszcze wytrzymamy .....
Wszystko zależy od asortymentu, nowe czy używane, ilości ofert. Wiele czynników i składników się na to wszystko składa.
Roboty mam tyle że się nie wyrabiam samej, na pracownika z wiadomych względów mnie nie stać, choć pewnie obrót był by większy ale czy to by się przełożyło na zysk..... nie wiem.
Jaka branża? Nie odczuwasz spadków sprzedaży na allegro względem rozwoju własnej firmy? U mnie sprzedaz rośnie minimalnie lub stoi a aukcji mam x10 względem np 2 lat wstecz
Używane części samochodowe i akcesoria, choć te drugie wygrywają w ilośći sprzedanych . Napisałam wyraźnie w pierwszym zdaniu od czego to zależy. Możesz mieć 5, 10, 15 ofert ale z takim produktem że masz sprzedaż non stop, na okrągło - zwał jak zwał, a możesz mieć tysiące z byle czym i się bujać z miesiąca na miesiąc.
Niestety ale w co nie wejdziesz, jakikolwiek dział czy gałąź handlu to jest konkurencja a każdy chce żyć i zarabiać.
Jedyna nadzieja w dyrektywie DAC7, może w końcu zrobi się porządek z domowymi handlarzami omijającymi wystawianie fv, płacenia podatków itd. Allegro ma do gdzieś bo nie jest organem wykonawczym, ale udostępnia na swoim podwórku robienie ludzi w ciula