Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zablokowano mi konto za mniej niż 50 procent pozytywnych opini ale pracownik allegro twierdzi,że to za nie opłącony rachunek. Do tego zablokowali konto dla mojego syna! Na ostatnią odpowiedź czekałem 9 dni:)
@bboy_mazi w korespondencji mailowej doradca wskazał, że nie może Ci udzielić informacji na temat blokady konta syna, ponieważ wasze konta nie są powiązane. Niech syn skorzysta z formularza kontaktowego. Wtedy z pewnością wyjaśni powód blokady oraz możliwości jej zdjęcia. 🙂
Syn usłyszał informację,że jak moje konto poprawi jakości sprzedaży i opłacę rachunek to zdejmą mu blokadę. Więc chyba jest to powiązane i to nie do końca rozumem!
Wczoraj dostałem maila ,że mam jeszcze powiązania z kontami brata. Przecież to jakaś kpina. Dobrze,że czasy kafejek internetowych się skończyły bo bym dostał za cały powiat!
Powód powinieneś mieć podany w mailu, tu nikt Ci nie odblokuje konta, jak twierdzisz że za komentarze to dopóki nie dogaszasz się z kupującymi >nie odblokują: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Jak mam się z nimi dogadać skoro napisałem,przeprosiłem a ci i tak walą negatywy!
Witamy na Allegro w świecie sprzedających gdzie jesteś nikim, a kupujący wszystkim.
Oj poczytaj ilu sprzedających nie wysyła albo uszkodzony , albo nie odpowiada itd, uważasz ze kupujący tylko siedzą i czekają ze ci wystawić negatywa, znikąd one się wzięły!
@bboy_mazi Jeżeli masz poniżej 50% pozytywnych opinii > to nie nadajesz się na sprzedawcę > albo sprzedajesz chłam, albo nie wysyłasz, może odrzucasz reklamacje uszkodzonego towaru > coś musi być nie tak z Twoją sprzedażą🤥
Ty tak na serio? Na 7 ocen masz 4 nie polecam. Tego nawet na siłę nie da się podciągnąć pod przypadek. Oby nigdy ci nie odblokowali tego konta!
Tak jak inni tak i j jestem zdania, że ciężki Twój żywot na Allegro jak masz takie staty.
Po co bawić się w taką pseudo sprzedaż ?