Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłem towar na allegro, jednak była awaria z przelewami przelałem środki na konto sprzedawcy jednak pieniądze były jako płatność w toku . Wysłałem potwierdzenie przelewu sprzedawcy. Po kontakcie ze sprzedawcą powiedział sprzedawca ze najlepiej anulować zakup bo jest awaria z płatnościami anulowałem pieniądze miały wrócić po 2 dniach niestety nie wróciły na moje konto .Proszę o informację cozrobic w tej sytuacji.
Takie środki wracają w ciągu 3dni (nieudana płatność), 2dni ma sprzedajacy jak zwraca środki np: nie mając towaru, wg Allegro, a dziś jest sobota, poczekaj do poniedziałku.
@Client:46275294 Cześć. 🙂 Jeśli do końca najbliższego dnia roboczego (czyli do końca poniedziałku) środki nie trafią na Twoje konto bankowe, to daj znać. 🙂
Witam niestety w dalszym ciągu środki za anulowanie zamówienia nie wróciły na moje konto .
Ok czekam już od prawie 1,5 tygodnia
Niemożliwe, a czym płaciłeś?
Przelewem
@Client:46275294 Z tego, co widzę, płatność anulowano dopiero 2 dni temu. Być może patrzę na złe zamówienie. Jeśli płatność anulowałeś 1,5 tygodnia temu, to podaj mi proszę numer tego zamówienia.