Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam nazwa Miniprzesyłka wprowadza w błąd klientów, mam dużo sytuacji, że klient nie wie, że jest to przesyłka poczty polskiej, która jak wiadomo czasmi się opóźnia. Często jak go uświadamian pyta czy mogę wysłać innym przewoźnikiem jeżli to poczta. Co więcej po kontakcie nawet nie mogę zmianić formy wysyłki za dopłatą klienta bo ostatnio została zablokowana taka możliwość, dlaczego ?
Przy zakupie klient powinnien być jasno poinformowany że zamawia danym przewoźnikiem paczkę czyli w tym przypadku list ekonomiczny poczty polskiej nie jakaś Allegro MiniPrzesyłka
@WArrior221 rozumiem Twoje obawy dotyczące nazwy usługi Miniprzesyłka. Zależy nam na tym, aby klienci byli świadomi, że jest to przesyłka realizowana przez Pocztę Polską.
W przypadku zmiany formy wysyłki, niestety, obecnie nie mamy możliwości dokonania takiej zmiany za dopłatą. Proszę o zrozumienie, że takie decyzje są podejmowane w celu uproszczenia procesu zakupowego.
Co to za odpowiedź ? Jakie obawy i gdzie w nazwie "Allegro MiniPrzesyłka" jest zawarta poczta polska ? Jak klient skąd mam wiedzieć jaki to przewoźnik ?
Dzięki tej zmianie klient musi anulować zamówienie i zamówić jeszcze raz i muszę to uzgodnić z klientem, więc nie widze uproszczenia. Pozatym mogę wysłać swoim przewnoźniekiem tylko wtedy muszę za to zapłacić.
@WArrior221 odpowiedź pełna zrozumienia 😄 odpowiedziałem powyżej wyczerpująco, natomiast rozumiem, że nie satysfakcjonuje Ciebie moja odpowiedź.
Pamiętaj, że swoje pomysły możesz zgłosić poprzez [Zgłoś swój pomysł!].