Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Punkt nadania paczek (największy muliprzewoźnik w Polsce) w naszym mieście od poniedziałku zamienił się w przeurocze i spokojne miejsce. Boksy w których leżało tysiąc paczek z etykietami Allegro od małych przedsiębiorców - puste, Pani z obsługi przysypia, właściciel punktu w nerwach pyta co się dzieje. Nasz pracownik z 4 paczkami przyjęty jak król. Opisaliśmy zmianę a'la A z USA na Alle_drogo lub jako kto woli Alle_głupio. Niestety odpowiedzi nie można streścić, parafrazuje ich wypowiedź że pracownicy i właściciel punktu stwierdzili, że Allegro popełnia samobójstwo. Brawo Allegro czyżby ruch w kierunku wyników z IV kw. 2023 (wtedy też mieliście gorączkę zmian i nowości). Dobra strata nie jest zła. Nie rozumiecie klientów Allegro, jakby chcieli A z USA to by ta firma w Polsce była, podobnie padł inny gigant S. A Wy klonujecie ich rozwiązania? Brawo WY!
pytanie, kto na tym zyska
temu, sremu i inne chińczyki zacierają już ręce
Właściciele wydarli dosyć, im krzywda się nie stanie.😣
@LEW433 ewidentnie portal jest szykowany na sprzedaż
Jak to powiada mój znajomy który ogólnie mówiąc handluje spółkami "na bankructwie też można zarobić".
Aktualizacja! My notujemy 36 godzin bez sprzedaży - ale od reklam Allegro już rzygam;) Może klienci poprzez wyszukiwarkę i listę ofert Allegro odkryli kto zabił Kennedy'ego, gdzie jest arka przymierza ale nie mogą mydła znaleźć. Drodzy Państwo przypominam ostatni gasi światło, padanie podmiotów czas zacząć;) Brawo korpoludki z Allegro!
Sprzedajecie tylko na allegro?
Nie tylko ale na Alle_drogo mamy największą ofertę.
To chyba najwyższa pora na integrację całego asortymentu ze wszystkimi kanałami sprzedażowymi bo jak widać od lat, na allegro nie ma co polegać
Nie mamy stałego asortymentu, żadnych marżowych pozycji. Tysiące pozycji w różnych stanach magazynowych. Integratory totalnie nie ogarniają takiej ilości. Sprawdzaliśmy wszystkie - są gorsze od mechanizmów Allegro;) Jedynie marketplace św. pamięci na w jako tako ogarniał.
Jeśli szukasz dobrego rozwiązania (niepublicznego) daj znać, zadzwonię :), w chwili obecnej obsługuję ponad 120tys ofert na kilku platformach z własnego autorskiego programu
@Football-stock Faktycznie od kilku dni Allegro przekombinowało i zrobiło "śmietnik" w ofertach. Nie dość że nie można znaleźć tego co się szuka to jeszcze miniaturki zdjęć zupełnie nie pokrywają się z tym co otwiera się po kliknięciu w miniaturkę !
Przykład - uchwyt zawiasu z białą blokadą - klikamy w miniaturkę i otwiera nam się uchwyt zawiasu ale z czarną blokadą .....🤣.
Miałem wszystkie produkty uporządkowane i połączone w wielowariantowości co by klient mógł spokojnie obejrzeć i spokojnie zamówić to co mu potrzebne. Teraz Allegro wrzuciło do jednego"wora" najrozmaitsze produkty w nadziei że klient nie mogąc znaleźć tego co szuka kupi coś co mu zupełnie nie potrzebne !!!
Pomijam fakt że miniaturki są mało czytelne i trudno na ich podstawie zorientować się co tak na prawdę oferują.
A najgorsze jest to że moją stronę przejęła konkurencja za pośrednictwem Allegro. Mój jeden produkt i sześć produktów konkurencji nie mających związku z produktem jakiego szuka klient !!!
Wielowariantowość jaką miałem ustawioną zniknęła i nie wyświetla się kupującemu.
Szkoda że osoby odpowiedzialne za to SZALEŃSTWO nie pofatygowały się do pierwszego lepszego marketu i nie przyjrzały się UWAŻNIE jak ułożony jest towar na pólkach sklepowych.
Nigdy nie widziałem aby masło było wystawione razem z makaronem ......... a tak niestety dzieje się w Allegro.......😖