Miałem produkty których preorder był z września na dostawę na listopad.
Produkt miał premierę opóźnioną o 3tygodnie od dystrybucji - daty dostawy weszły w tryb czerwony - zgłosiłem sprawę do allegro bo to się tyczyło ponad 60 ofert.
Chcieli dowody to je im dałem. Wszystko co potrzebowali do weryfikacji dałem.
Od 29 listopada do dziś włącznie jestem na Ocenie Sprzedaży poniżej neutralnej - pozbawiony SMART pozbawiony rynków poza Polskim brak możliwości promowania.
I na dodatek w trakcie trwania sprawy dostałem ostrzeżenie od allegro za brak poprawy waląc mi kolejne ujemne punkty.
Cały okres mikołajowy i przedświąteczny został praktycznie wyzerowany z uwagi na odcięcie daję głowę 90% zamówień które mogły być zrealizowane ale klienci otwarcie pisali mi że brak smarta zniechęca ich do zakupu.
Najlepszy okres sprzedażowy został zniszczony.
Allegro moją sprawę ponaglało dostałem priorytet do sprawy! tydzień temu...
Zaraz minie miesiąc i czuję że grają na czas że ocena sprzedaży tamtych produktów się przedawni bo minie miesiąc.
Takie rzeczy nie powinny się nigdy wydarzyć a jednak...
Jakieś pomysły?
Najmocniej przepraszam - oczywiście, że takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Skontaktowałem się z odpowiednim zespołem, podając numer Twojego zgłoszenia mailowego 56505782 i nadałem sprawie priorytet.
Dzisiaj powinieneś otrzymać kontakt zwrotny, mailowo. Daj mi proszę wieczorem znać czy otrzymałeś odpowiedzieć w swojej sprawie.