anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa i jej koszt ustalane ze sprzedającym! Błąd

OkuciaRomb
#7 Wielbiciel

Witam. Klient kupił jedną długą rzecz około 2 metry za którą muszę zapłacić i wysłać swoim kurierem.

Kupił też jedną małą rzecz, która ma cennik smart i wpisał sobie dostawę np. 0 zł bo inaczej nie mógł wybrać. Dodałem do koszyka te elementy z innego konta i rzeczywiście jest tak jak na zdjęciach.

O co chodzi?

Mam odznaczone w ustawieniach wpisywanie własnej kwoty. Jak naprawić ten błąd. ? Powinna być cena wysyłki najdroższej rzeczy. Kombinuje i nie mogę ustawić tego, po mimo dobrych ustawień.

Proszę o pomoc. 

1 allegro.jpg2 allegro.jpg

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@OkuciaRomb zdjęć nie widać ale może masz ustawione źle zasady łączenia ofert w koszyku ? 

• cenniki bez wspólnej metody dostawy (np: dostawa do Allegro One Box oraz dostawa kurierem) - będzie mógł wpisać własny koszt, który wcześniej powinien ustalić z Tobą.

Pewnie klientowi wyskoczyło ale wolał wpisać 0 zł bo po co ma płacić ?

OkuciaRomb
#7 Wielbiciel

Tak dokładnie. Jak zrobić by niemógł wpisać swojej kwoty?

2 allegro.jpg1 allegro.jpg

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   odkryjcie zdjęcia !

Ale on może wpisać dopiero jak ustali z Tobą, jak sam wpisze 0 zł nie jest to wiążące 🙂

OkuciaRomb
#7 Wielbiciel

No właśnie, zdjęć nie widać nie wiem o co chodzi😁 o.k domyślam się że mogę Anulować i oddać kwotę. Tylko na przyszłość jak to zrobić, by nie było takich problemów? 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@OkuciaRomb będą, puki masz różne cenniki dostaw 😞 a wielu wpisze 0 zł 🙂