Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Może mi ktoś wyjaśnić o co tu chodzi, w zależności od przeglądarki jakiej użwyam moje oferty wilowariantowe inaczej wyglądają...
Na chrome jest jak powinno byc prześcieradła z aktualnymi zdjęciami, połączone według parametrów kolor/wzór i szerokość co ma się najlepiej do całości arostymentu...
Wchodze w dokładnie tą samą oferte na telefonie albo na innej przeglądarce - wszystko inaczej, oferta połączona po paramatrach kolor/wzór i długość ( cholera wie skąd ta opcja skoro w ofercie jest szerokość), układ rozbity na 3 czesci ( każda z szerokości stanowi osobna oferte) i to tego nie wczytało aktualnych zdjęc miniatur tylko z cholera wie skąd zaciągneło zdjęcia z zeszłego roku....
Screeny tej samej oferty, miał już ktoś taki problem ? Dział techniczny allegro twierdzi że wszystko mlekiem i miodem płynie i nie widzą o co mi chodzi w ogole...
apka aktualna ?
Nie wchodze przez apke tyko normalnie chrome na telefonie albo Brave na komputerze i tez ten sam cyrk jest.
@Sentinel-S1 Na drugim zrzucie i innej przeglądarce załapałeś się do testu, w którym sprawdzamy warianty produktowe. W skrócie mówiąc, jeśli sprzedający nie posiadają danego wariantu produktu, pokazujemy tylko dostępne warianty i nie prezentujemy w nich “wyszarzonych kafelków”. Chcemy w ten sposób pomóc kupującym w wyszukaniu towaru np. dokładnego rozmiaru, koloru, wielkości pamięci. Dobór produktu poprzez warianty oparte o produkt ułatwi i powinien skrócić ścieżkę zakupową dla kupującego, natomiast z perspektywy sprzedawcy nie będzie on musiał wykonywać żadnych dodatkowych kroków, aby warianty były prezentowane w jego ofercie (musi jedynie zadbać o ich dostępność w swoim asortymencie i sproduktyzowac swoje oferty).
No ok, ale czemu i skąd zostały wykopane zdjęcia do tych testów ? Zmieniłem je gdzieś w październiku w zeszłym roku a teraz pokazuje w tych testach jakieś archaiczne:/ a to docelowo będzie miało odbicie w sprzedaży niestety