anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata środków nie uwzględniono zakupu klienta

Grafika_MN
#7 Wielbiciel#

Dzisiejsza wypłata środków (sprzedaży od 13-15 czerwca) nie uwzględnia jednej transakcji klienta na kwotę 606 zł. Dlaczego ta sprzedaż została ominięta? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Grafika_MN wypłata środków z tej transakcji jest opóźniona, z uwagi na długi czas wysyłki. O szczegółach przeczytasz w tym artykule 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Grafika_MN
#7 Wielbiciel#

"...jeśli czas dostawy zakupów jest dłuższy niż 10 dni"

Mój czas wysyłki wynosi 10, a nie 11 dni. Kiedy zaczniecie liczyć się ze sprzedawcami, którzy muszą przygotować projekt, a dopiero później wysyłają towar na zamówienie klienta?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Grafika_MN dotyczy to dni kalendarzowych, nie roboczych. Deklarowany termin nadania dla tego zamówienia to 30.06.2025, także powyżej 10 dni kalendarzowych. Opóźnienie ma na celu zwiększenie bezpieczeństwa transakcji. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Grafika_MN
#7 Wielbiciel#

Allegro zmienia szacowany termin wysyłki co nie pokrywa się z prawdą. Mój czas to 10 dni i w takim czasie wysyłam personalizowany projekt banera. Jeśli klient kupi dzisiaj towar ma do 26 czerwca czyli do 10 dni, natomiast allegro wydłuża czas wysyłki wprowadzając klienta w błąd. Wielokrotnie interweniowałam w tej sprawie.

Dlaczego w przypadku innych zamówień nie wprowadziliście ograniczenia wypłaty mimo, że deklaracja wysyłki to 10-14 dni?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Grafika_MN tak, deklarowany przez Ciebie czas nadania to 10 dni roboczych. Natomiast tutaj brane są pod uwagę dni kalendarzowe. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Grafika_MN
#7 Wielbiciel#

Jeśli przesyłka zostanie nadana np. za 1-2 dni czy wypłata moich środków zostanie automatycznie odblokowana? Z tego co widzę moje środki są ZABLOKOWANE DO 3 LIPCA!!! Wynika z tego, że obracacie moimi środkami przez 3 tygodnie!

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Grafika_MN, szybsza wysyłka zamówienia niestety nie wpłynie na termin zlecenia wypłaty środków. Opóźnienie jest obliczane na podstawie prognozowanego czasu dostawy.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów