Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
obok moich ofert, które zgłaszam do kampanii Black Week AlleObniżka 2025 nagle pojawiły się informacje, że nie spełniają warunków i nie mogę ich zgłosić. Pod spodem jest informacja, którą zacytuję: "Rabat od nas mógł przekroczyć sumę opłat i prowizji, którą masz do zapłaty w tym miesiącu". Rzeczywiście jest to prawdą, ale do tej pory nie było to żadnym problemem. Dodam również coś co może być bardzo istotne. W moich rozliczeniach z Allegro w związku ze wspomnianymi rabatami większymi niż suma prowizji pojawiła się nadpłata, na którą wcześniej nie zwracałem specjalnej uwagi. Pierwszy raz postanowiłem się zainteresować i złożyć dyspozycję jej wypłaty na moje konto. Tego samego dnia pojawiła się sprawa, z którą kieruję się do Państwa. Wydaje mi się, że zacytowana informacja nie wskazuje właściwie na rzeczywisty powód braku możliwości dodania ofert do kampanii, ponieważ jak wspomniałem to nic nowego, a w dodatku właśnie spróbowałem wypłaty nadpłaty. Czy są Państwo w stanie rozwiać moje wątpliwości i wyjaśnić mi co tutaj zadziałało i jak poprawić sytuację, żebym mógł ponownie dodawać oferty do poruszanej kampanii?
.
Cześć, @BestBrake. Czy możesz podesłać zrzut ekranu z widocznym komunikatem?
Dzień dobry,W zakładce "zgłoś" . Jak widać sprawa dotyczy tylko części produktów.
W zakładce "zarządzaj udziałem" widać pod jedną pozycją, że w trakcie jej trwania została odrzucona z tych samych przyczyn.
Dodam również w regulaminie kampanii znajduje się zapis:
"Spółka zastrzega ponadto, że Partner może zostać wykluczony z Kampanii gdy łączna wartość rabatów przyznanych w danym miesiącu Partnerowi zbliża się do wartości należnego Spółce wynagrodzenia za usługi świadczone w ramach Allegro."
Otrzymałem maila od pracownika Allegro o pozytywnym rozpatrzeniu złożonej przeze mnie dyspozycji na wypłatę nadpłaty. Czy to oznaczy, że każda taka wypłata nadpłaty jest weryfikowana przez pracownika? Czy to pracownik mógł podjąć kroki, by zablokować mi udział w kampanii, dla części z moich ofert?
@BestBrake Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji mejlowej. Proszę, żebyś odpowiedział na wiadomości otrzymane od doradców, którzy analizują zgłoszony przez Ciebie problem.
Dzień dobry,
nie otrzymałem odpowiedzi wyjaśniającej całą sprawy, a jedynie odpowiedź na moje wybiórcze pytanie, że pracownik który zaakceptował wniosek w żaden sposób nie wpłynął na zgłaszaną przeze mnie sytuację. Chyba pozostaje mi się poddać. Może znów wrócę za rok ze sprzedażą licząc, że może tym razem coś się poprawiło i sprzedaż stała się bardziej klarowna 🙂
Dziękuję Państwu za zaangażowanie,
Best Brake