Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jakiś czas temu nie mogłem wypłacić nic z allegro, bo przelewy24 potrzebowały dowodu osobistego do weryfikacji, wysłałem dziś im i zweryfikowali. Przelewy24 mam aktywne, PayU tez aktywne. Wcześniej robiłem kilka tych przelewów weryfikacyjnych i wracały poprawnie. Nadal pokazuje wypłaty nieaktywne, musze znowu zrobić ten przelew na 1.01 czy coś innego ? Z góry dzięki 😉
Raz piszesz, że wypłaty aktywne, potem, że nieaktywne.
dziś im i zweryfikowali. Przelewy24 mam aktywne, PayU tez aktywne.
Nadal pokazuje wypłaty nieaktywne
Przelewy24 nie miałem zweryfikowanego, dziś już mi zweryfikowali więc aktywne. PayU też mam aktywne. A wypłacić nadal nie mogę.
Zmieniałeś numer konta? Po zmianie wypłaty są blokowane na 1 dzień. Jutro wypłacisz.
Czytałem o tym ale numeru konta nie zmieniałam, tylko zmieniłem z automatycznej na 'na żądanie'
W sensie wypłaty.
@DamianShop96Z moich informacji wynika, że obie usługi są aktywne na Twoim koncie, zarówno PayU, jak i Przelewy24.
Zgadza się, właśnie są aktywne, ale wypłacić nic nie mogę, mogę pokazać zrzut ekranu jak trzeba.
@DamianShop96 Jeśli masz taką możliwość to tak, czy pojawia się u Ciebie jakiś dodatkowy komunikat?
W widoku z komputera taki komunikat tylko się wyświetla dodatkowo, chociaż przelewy włączone
@DamianShop96 Dziękuję, już to wyjaśniam z właściwym zespołem. Jak tylko otrzymam odpowiedź w Twojej sprawie, wrócę do Ciebie z informacją.
@DamianShop96 Spróbuj proszę teraz zlecić wypłatę swoich środków. Ta opcja powinna być już u Ciebie dostępna.
Działa 🙂 Dziękuję bardzo za szybką i konkretną pomoc. Pozdrawiam serdecznie
Witam. U mnie ten sam problem. Jeszcze ostatnio wypłaciłem normalnie, a dzisiaj zweryfikowałem dane i będę czekać.
@myslaw2018 Tak, jeśli dokonałeś nowej weryfikacji swojego konta, w PayU może ona potrwać do 3 dni roboczych.
Witam mam ten sam problem mam aktywne PayU i dostępne środki , których niestety nie mogę wypłacić.
@bartkoo11, Twoje wypłaty są już aktywne. Widzę, że dziś mogłeś już wypłacić środki. 🙂