anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wyplaty revolut

liquideer
#2 Obserwator#

Witam wysłałem przelew potwierdzający weryfikacje z konta revolut przelew został odesłany  a dalej konto allegro widnieje jako w weryfikcji..

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Odesłanie nie oznacza aktywacji, kilka dni jak dane są zgodne.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@liquideer zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@liquideer Nasz doradca skontaktował się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu 48812073. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

liquideer
#2 Obserwator#

Niestety jesli chodzi o kontakt meilowy nie mam dostepu mam problem z odzyskaniem hasla 3 dni minely wyplaty nie zostaly aktywowane

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@liquideer konieczne będzie przesłanie do nas potwierdzenia tego przelewu, najbezpieczniej jest to zrobić przez e-mail, dlatego do Ciebie napisaliśmy. 
Nie wiem, na czym polegają Twoje problemy z pocztą, ale to ważne, abyś miał do niej dostęp. Możesz zmienić adres e-mail na koncie Allegro (zrobisz to tutaj), abyś otrzymywał kolejne wiadomości od nas. 
W sprawie aktywacji wypłat potwierdzenie możesz przesłać przez kontakt e-mailowy, więc jeśli nie masz dostępu do poczty, to zmień adres e-mail przypisany do konta, a następnie za pomocą formularza (wybierając kontakt w wiadomości e-mail) prześlij potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego i powołaj się proszę na sprawę nr 48812073.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów