anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyprana sukienka

Exitos_ES
#8 Zapaleniec#

Witam w niedzielę klientka kupiła u mnie sukienkę wszystko było w porządku aż do dziś zadzwoniła że sukienka śmierdzi potem … sukienka jest nowa i nie byla używana i Mierzona przez nikogo. Klienka zamiast do mnie zadzwonić włożyła ją do pralki. 
cały czas wmawia mi że była używana a nie była.  Zaproponowałam złożenie reklamacji ale straszy sądem …

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

@Exitos_ES Musisz się dogadać odnieś do sprawy, dziś zadzwoniła że sukienka śmierdzi potem 

Klienka zamiast do mnie zadzwonić włożyła ją do pralki.   to najpierw wyprała czy zadzwoniła?

oznacz moderatorów

Exitos_ES
#8 Zapaleniec#

źle napisałam. 
dzis zadzwoniła z pretensjami że śmierdzi. 
a włożyła ją do pralki wcześniej nim do mnie zadzwoniła. 

oznacz moderatorów

Biale_Stokrotki
#12 Orędownik#

ale w czym problem, chce ja oddać czy nie chce oddawać a chce pieniądze? 

oznacz moderatorów

Modna_Moda_888
#7 Wielbiciel#

Zaproponowałam reklamację Pani nie chce jej oddać i powiedziała że idzie do sądu. 
chce wymianę na nową albo zwrot pieniędzy. 

oznacz moderatorów

Biale_Stokrotki
#12 Orędownik#

To niech zwróci towar... ma takie prawo, - możesz wysłać kolejną,

- oddać jej całość kasy i mieć spokój

albo

- pomniejszyć kwotę zwrotu z tytułu korzystania "bardziej niż jest to było konieczne do jej sprawdzenia" (art. 34 ust.4)

W sądzie raczej się nie spotkacie... ale ja mam nagrania pakowanych produktów u firm z którymi współpracuje (zwłaszcza tych droższych) na wszelki wypadek

oznacz moderatorów

obuwienatasza
#8 Zapaleniec#

A tak z ciekawości jak udowodnisz, że po nagraniu właśnie ta paczka została wysłana? Można przecież produkt jeszcze raz zapakować, szczególnie, gdy to jest karton lub foliopak

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

Pozwól jej iść do sądu. Wejdzie i wyjdzie. Do sądu się wysyła korespondencję lub zostawia w biurze podawczym pismo procesowe po spełnieniu warunków. Wielu warunków. Nie od tak.. Sądem straszy 3/4 rodaków przy byle okazji nawet policjanta...

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

Modna_Moda_888
#7 Wielbiciel#

Zobaczę w jakim stanie będzie sukienka. 
jeśli faktycznie będzie do niczego tak zrobię … dziękuję 

oznacz moderatorów