Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Galeria_Torebek_ podaj nam proszę numer tej oferty i zrzut tego komunikatu.
Witam mam ten sam problem wystawiam przez baselinkera i wyskakuje:
Wystąpił błąd podczas wystawiania oferty Elektroniczna tarcza do rzutek :
Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu (SAFETY_INFO_NOT_DEFINED productSet[0].safetyInformation) mimo iz zaznaczone jest CE
Dzieje się tak jak tworze nowy produkt jak i w łączeniu z prodyktyzacją
@Cotuniema, konsultuję sprawę.
@Cotuniema, oznaczenie "CE" oraz "Informacje o bezpieczeństwie" to dwie oddzielne rzeczy. Oznaczenie "CE" wynika z przepisów rozporządzenia DSA, wymóg podawania "Informacji o bezpieczeństwie" wprowadziło rozporządzenie GPSR. Informacje o sposobach dodawania "Informacji o bezpieczeństwie" znajdziesz tutaj oraz tutaj.
Znalazłem i uzupełniłem, dzięki
Mam taki sam komunikat z API: "Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana" przy wystawianiu oferty dla produktu z bazy allegro, productId: 780e61c1-9666-4d66-82e1-a781c28c6896
Dzień dobry,
Mam podobną sytuację. AleAsystent próbuje wznowić aukcję, ale wyskakuje informacja Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu.
A produkt ma oznaczenie podmiotu odpowiedzialnego i zaznaczony punkt, że został wprowadzony przed tą określoną datą.
I co teraz trzeba zrobić?
@volt-outlet, @msplus-net-pl napisał powyżej co wystarczy zrobić. Jeśli wykonałeś tą czynność, a nadal widzisz komunikat, podeślij mi proszę nr ofert(y) i zrzut ekranu z datą i godziną z widocznym komunikatem.
nr oferty 14076352512. Komunikat otrzymuję z AleAsystenta, a tam poinformowali mnie, że oni jedynie przekazują info z Allegro
@volt-outlet konsultuję to, proszę o cierpliwość.
dzień dobry, czy udało się coś ustalić, bo cały czas dostaję takie komunikaty do ofert, które już zostały poprawione
@volt-outlet Na ten moment nie jest to proces zautomatyzowany, ale pracujemy nad tym.
Po edycji oferty dot. błędu musisz jeszcze manualnie wyzwolić aktywację oferty, nie tylko zapisanie po poprawie oferty.
Czyli mam rozumieć, że automatyczne wznowienie aukcji nie powiedzie się nawet jeśli wcześniej zbiorczo poustawiam oświadczenia i podmioty odpowiedzialne?
@volt-outlet tak, konieczne będzie manualne wznowienie oferty.
Miałam ten sam problem. Wystarczy zaznaczyć ptaszkiem "oświadczam, że produkt wprowadzono do obrotu w UE przed 13.12. 2024r. Ta informacja jest przy wystawianiu oferty ( pod kolorem, a przed wystawianymi zdjęciami) Mam nadzieję, że pomogłam. Znalezienie tego zajęło mi prawie godzinę 😉
Wiem, ogarnięte, dzięki.
dziękujemy również😘