anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystąpił błąd - Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu. Nic się nie podś

Galeria_Torebek_
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Galeria_Torebek_ podaj nam proszę numer tej oferty i zrzut tego komunikatu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Cotuniema
#8 Zapaleniec#

Witam mam ten sam problem wystawiam przez baselinkera i wyskakuje:
Wystąpił błąd podczas wystawiania oferty Elektroniczna tarcza do rzutek :
Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu (SAFETY_INFO_NOT_DEFINED productSet[0].safetyInformation) mimo iz zaznaczone jest CE

oznacz moderatorów

Cotuniema
#8 Zapaleniec#

Dzieje się tak jak tworze nowy produkt jak i w łączeniu z prodyktyzacją

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Cotuniema, konsultuję sprawę. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Cotuniema, oznaczenie "CE" oraz "Informacje o bezpieczeństwie" to dwie oddzielne rzeczy. Oznaczenie "CE" wynika z przepisów rozporządzenia DSA, wymóg podawania "Informacji o bezpieczeństwie" wprowadziło rozporządzenie GPSR. Informacje o sposobach dodawania "Informacji o bezpieczeństwie" znajdziesz tutaj oraz tutaj

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Cotuniema
#8 Zapaleniec#

Znalazłem i  uzupełniłem, dzięki

oznacz moderatorów

Client:103616958
#7 Wielbiciel#

Mam taki sam  komunikat z API: "Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana" przy wystawianiu oferty dla  produktu z bazy allegro, productId: 780e61c1-9666-4d66-82e1-a781c28c6896

oznacz moderatorów

volt-outlet
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, 

Mam podobną sytuację. AleAsystent próbuje wznowić aukcję, ale wyskakuje informacja Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu. 

A produkt ma oznaczenie podmiotu odpowiedzialnego i zaznaczony punkt, że został wprowadzony przed tą określoną datą. 

I co teraz trzeba zrobić?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@volt-outlet@msplus-net-pl napisał powyżej co wystarczy zrobić. Jeśli wykonałeś tą czynność, a nadal widzisz komunikat, podeślij mi proszę nr ofert(y) i zrzut ekranu z datą i godziną z widocznym komunikatem.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

volt-outlet
#8 Zapaleniec#

nr oferty 14076352512. Komunikat otrzymuję z AleAsystenta, a tam poinformowali mnie, że oni jedynie przekazują info z Allegro

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@volt-outlet konsultuję to, proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

volt-outlet
#8 Zapaleniec#

dzień dobry, czy udało się coś ustalić, bo cały czas dostaję takie komunikaty do ofert, które już zostały poprawione

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@volt-outlet Na ten moment nie jest to proces zautomatyzowany, ale pracujemy nad tym.

Po edycji oferty dot. błędu musisz jeszcze manualnie wyzwolić aktywację oferty, nie tylko zapisanie po poprawie oferty. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

volt-outlet
#8 Zapaleniec#

Czyli mam rozumieć, że automatyczne wznowienie aukcji nie powiedzie się nawet jeśli wcześniej zbiorczo poustawiam oświadczenia i podmioty odpowiedzialne?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@volt-outlet tak, konieczne będzie manualne wznowienie oferty. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

msplus-net-pl
#8 Zapaleniec#

Miałam ten sam problem. Wystarczy zaznaczyć ptaszkiem "oświadczam, że produkt wprowadzono do obrotu w UE przed 13.12. 2024r. Ta informacja jest przy wystawianiu oferty ( pod  kolorem, a przed wystawianymi zdjęciami) Mam nadzieję, że pomogłam. Znalezienie tego zajęło mi prawie godzinę 😉

oznacz moderatorów

Cotuniema
#8 Zapaleniec#

Wiem, ogarnięte, dzięki.

oznacz moderatorów

dorexsklep
#7 Wielbiciel#

dziękujemy również😘

oznacz moderatorów