Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Pierwszy raz działam z plikiem allegro. uzupełniłem wszystkie wymagane przez allegro dane w pliku cvs. Podczas sprawdzania pliku przez allegro pokazuje się raport o błędach, brak uzupełnionych wierszy "tytuł" "zdjęcia" "opis". A teraz moje pytanie, czy jest możliwość aby nie uzupełniać tych wierszy tylko zostały dodane z katalogu allegro tak jak ma to miejsce podczas wystawiania ofert z formularza? Pozdrawiam
@ffastparts plik csv 😉 a do pliku dodajesz towar, który już jest sproduktyzowany?
W jaki sposób identyfikujesz towar po EAN?
@ffastparts w przypadku wystawiania z pliku konieczne jest uzupełnienie wymaganych komórek, są one oznaczone czerwoną ramką. Komórek w szarej ramce nie musisz uzupełniać (choć jest to wskazane). Natomiast tych na szarym tle nie powinieneś uzupełniać. Kolumny dla tytułu oferty, zdjęć i parametrów powinny pozostać puste. Jeżeli produkt istnieje w naszym Katalogu produktów, uzupełnimy te dane automatycznie podczas wystawiania ofert. Jeśli produktu nie ma w naszym Katalogu produktów, w końcowym raporcie poprosimy Cię o podanie dodatkowych danych. Więcej informacji na temat wystawiania z pliku znajdziesz w tym artykule.