Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Chciałbym w mailu wyszukać same wiadomości w których kupujący dali 5 gwiazdek na wszystkim. W jaki sposób coś takiego zrobić?
@Sztiffen Chyba nie zrobisz, bo gwiazdki są jako znak graficzny a nie tekst.
Czyli myślisz, że pozostaje ręczna robota? Lipa strasznie. Chyba, że ktoś jeszcze się wypowie i może jakieś rozwiązanie wniesie.
@Sztiffen Raczej się nie da, ale to pewnie zależy też czy korzystasz z jakiegoś programu obsługującego pocztę czy działasz na normalnej poczcie typu gmail.
Powiedz do czego Ci to w ogóle potrzebne to może znajdziemy rozwiązanie.
potrzebuje do statystyk, żeby zbierało właśnie nicki, gwiazdki itd. A korzystam normalnie z emclient ale bez problemu przerzuciłbym się na coś innego jeśli dałoby mi to rozwiązanie.
@Sztiffen niestety, jedyne co, to utwórz folder z powiadomieniami z allegro o komentarzach i sumuj ręcznie np raz na miesiąc.
@pinsplash Gwiazdki akurat podpadają pod element tekstowy (znak unicode U+2605), tylko nie grzebałem jeszcze jak wyszukać takie maile, na gmailu mi coś nie przechodzi, ale na stronie wyszukać można, może jakieś programy pocztowe lepiej to ogarną
Jest jeszcze możliwość wyciągnięcia wszystkich ocen przez Allegro API, żeby szybko zsumować oceny lub je wyfiltrować, ale nie wiem czy ktoś chce specjalnie pisać pod to appkę 😄
Jest już jakiś początek haha.