anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwarka na Allegro

RED
#21 Demiurg#

Dziwicie się czemu wam słabo się sprzedają produkty na allegro?

Dzisiaj chciałem kupić parę gratów na allegro ale odpuściłem temat - za każdym razem allegro podawało mi inne ceny lub próbowało mnie oszukać, że dany produkt jest najtańszą ofertą cenową

przykładowa prezentacja produktu doskonale obrazująca o co mi chodzi:

https://allegro.pl/oferty-produktu/sterownik-wentylatora-razer-pwm-8002aaed-3334-4c32-998d-823f778e4...

1.jpg

podobnie było z akcją top oferty, gdzie te produkty w produktyzacji były wyświetlane jako pierwsze - wchodząc głębiej okazywało się, że jest to najdroższa oferta - przy włączonym sortowaniu po najniższej cenie

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

RED
#21 Demiurg#

chcecie kasę od allegro? te 150% różnicy?

[edytowano]

tutaj ten kontroler kosztuje 1 polski grosz

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

To nigdy  nie zadziała. Przy takich opłatach trudno by sprzedawcy byli konkurencyjni. W sumie w wielu przypadkach Allegro przegrywa nawet nie ceną tylko bonusami dodatkowymi. Prosty przykład kupowałam 2 tapczany i kanapę. Patrzę parę meblowych, patrzę Allegro, patrzę E... Stanęło, że te co chcę to Allegro lub E... Porównuje ceny - były dokładnie te same. Porównuję wysyłki -dokładnie te same, sprzedawcy zresztą też. Pytanie za 1000 punktów dlaczego kupiłam u konkurencji? Wygrała zniżka za zakup w aplikacji + dodatkowe zniżki z kuponów na nowe konto...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Ceny jak to ceny, są droższe i tańsze.

Zadziwiło mnie że tytuł Top Oferta  została przyznana dla oferty  177 zł  a  tymczasem najdroższa czyli top oferta to oferta  sprzedawcy Entuzjasta za 199 zł

Może eksperci allegrowi powinni nauczyć się jezyka polskiego i prawidłowo zacząć oznaczać oferty

Ale na Allegro już nic nikogo nie powinno dziwić.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

@RED  często się z tym spotykam, ta gwarancja ceny jest zwykłym oszustwem, a sam temat pojawia się kolejny raz. W jednym pamiętam, że też się jakiś czas temu wypowiadałem.

oznacz moderatorów