Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jakiś czas temu sprzedałam towar na allegro. Kupująca miała towar zwrócić bo coś jej nie pasowało. Od 28.07 toczy się dyskusja. Od 29-ego lipca czekałam na zwrot. 19-ego sierpnia napisałam że zwrotu już nie przyjmę. Nie wiem co miało oznaczać zachowanie kupującej może chciała wyłudzić pieniądze.. Nie dawno oznaczyła dyskusję jako " nierozwiązaną" . Czy ja będę miała jakieś problemy że taka dyskusja się tak zakończyła nie z mojej winy ? Kupująca widać że od samego początku dziwnie się zachowywała. Gdy miała zwrócić towar nagle kontakt ucichł. Kupująca jest aktywna na Allegro. Prosze o pomoc 🙂
Emilus93r poleci Ci jakość , odrobisz za miesiąc
Napisałam do Allegro . Dziękuję 🙂
@Emilus93r dostaniesz po "jakości" co moze mieć wpływ na pozycjonowanie itp. Napisz przez kontakt do Allegro, podeślij zrzuty z ekranu z centrum wiadomości w których pisałeś że uznajesz zwrot i na niego czekasz. Poproś o zmianę statusu dyskusji.
Spróbuj coś wskórać :https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=51b99f53-f844-4aca-ae85-35363ce7a272
lew433 mało prawdopodobne . Mialem zakup dla negatywu i co Negatyw anulowany bo treść głupkowata , a dyskusja nierozwiązana pozostała .