anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowano mi wybrane oferty, ale wyskakujący błąd nie istnieje

wislanka_pl
#8 Zapaleniec#

3 moje oferty zostały zablokowane, jedną z nich jest mój najpopularniejszy produkt dlatego chciałabym szybko to rozwiązać. Wyskoczyło mi "Usuń numer telefonu z opisu oferty", ale ja kompletnie czegoś takiego tam nie mam, nawet nie mam obok siebie wystarczająco cyfr, aby wskazywało na numer telefonu, nie mam żadnego słowa zachęcającego do kontaktu telefonicznego czy jakiegokolwiek kontaktu, nie mam co usunąć, a błąd nie znika... Sprzedaje pieczywo niskowęglowodanowe, więc muszę podać wartości gdyż dla ludzi na diecie jest to bardzo ważne, te wartości nie są 9-cyfrowe żeby to mogło wyglądać na numer telefonu, co robić? Jak długo się czeka na reakcję allegro, po napisaniu mila i czy jest coś co mogę zrobić w między czasie...?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@wislanka_pl Konsultuję sprawę. Dam znać, gdy pojawi się odpowiedź. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wislanka_pl
#8 Zapaleniec#

wislanka_pl_0-1739191620494.png

Takie coś mamy, nie widzę tego numeru, ale widzę, że podkreśla nazwę produktu na czerwono... Nie mogę też wystawić nowego podobnego... a przy niektórych produktach nawet nie pokazuje gdzie ten numer, ale blokuje mi możliwość wystawienia. bo jest numer którego tam, nie ma

oznacz moderatorów