Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym podziękować pracownikom allegro za podjęcie decyzji za mnie, jak i za wielu innych sprzedawców, który poświęcili sporo czasu na WYŁĄCZENIE pobranie dla klientów z Czech, Słowacji i Węgier, tylko po to, żeby po nowym roku musieli zrobić to znowu...
Zastanawiam się też ile takich zamówień wróci, bo klienci z Czech i Słowacji jak tylko zobaczą dostępną formę płatności za pobraniem to rzucają się do nieprzemyślanych zakupów, których później nie odbierają, a koszt ich zabawy ponosimy my, kupujący.
Ja również jestem przeciwny narzucaniu mi formy dostawy przez allegro. Jeśli allegro samo będzie ponosić koszty mojego pakowania i zwrotów, to czemu nie. Informacja z allegro, że to tylko koszt 1 zł czy coś takiego jest nieprawdziwa. Mój czas pracy i opakowania też kosztują.
Nie zgadzam się na takie praktyki. To działanie wbrew mojej woli.
No i ponosisz koszt tej nieodebranej wysyłki, którego w żaden sposób nie ściągniesz z takich żartownisiów
Proponuję aby za każdą następną taką przesyłkę, ta kwota rosła, podwajała się, potrajała itd. Albo, nie hamujcie się...10 PLN to też może być symboliczna kwota.
Od dłuższego czasu da się zauważyć uszczęśliwianie na siłę ze strony pracowników miesiąca, którzy zwyczajnie się nudzą i wymyślają coraz to głupsze ataki na nasze konta.
TO jak wirus ! Bez pytania, pod osłoną nocy - WŁĄCZYLIŚMY CI NASZ POMYSŁ NR 123
mozesz mi napisac jak to wylaczyc? tez dostalem takiego maila od allegro, kliknalem w informacje ze moge wylaczyc ale - nie odnalazlem nigdzie niczego służacego do wyłączenia tych opcji (takze nie mam ich puki co włączonych - w ogole ich nie widze)
Przycisk rezygnacji z tej opcji był dostępny do 2 grudnia, teraz trzeba wyłączyć to ręcznie z osobna dla każdego cennika dostaw.
"...Jeśli sprzedasz produkt na rynku zagranicznym, a kupujący nie odbierze przesyłki i wróci ona do Ciebie – za każdy taki zwrot zapłacisz jedynie symboliczną kwotę o równowartości 1 złotówki. "
Brawo Allegro!
Proponuję aby za każdą następną taką przesyłkę, ta kwota rosła, podwajała się, potrajała itd. Albo, nie hamujcie się...10 PLN to też może być symboliczna kwota. Możecie to zrobić ,a co? kto wam podskoczy, w końcu jesteście monopolistami. Skandal to mało powiedziane!