anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaginiona paczka DHL

WOOCASHOP
#7 Wielbiciel

Dzień dobry. Mam problem z paczką DHL. Została nadana 20go października i powinna 21go być u klienta. 22go dostaje wiadomość od klienta że paczki nie ma. Wchodzę w status na Allegro a przesyłka widnieje jako "w drodze". Wiec ok, może jakieś małe opóźnienie.  Ale dziś klient dobija się do mnie, że nie ma przesyłki a potrzebował na dziś. W Allegro paczka wciąż widnieje jako "w drodze". Mam jakiś numer przesyłki którego nie da się śledzić na stronie DHL ani DHL ecommerce bo nie istnieje taka przesyłka. Kiedy w jakiś magiczny sposób wyświetliłem historie przesyłki, to pokazuje, że została nadana w Czechach i przyjechała do Polski na jakie zadupie, ale nie do klienta. Co mam zrobić z tym fantem? Kontakt ludzki z DHLem nie istnieje. Wszędzie odzywają się boty które nie przekierowują do ludzi tylko każą podawać w kółko numer paczki, który i tak nie istnieje w ich bazie. Przesyłkę o wartości kilku złotych bym olał, ale tu jest prawie 200zł. Proszę o rade..

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@WOOCASHOP poproszę o numer tej przesyłki. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WOOCASHOP
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

_HolaOla_

@WOOCASHOP dziękuję. Sprawdziłam status tej przesyłki i dziś dokładnie o godz. 17:19 wyruszyła z sortowni, więc jest w drodze. Jednak widzę, że rzeczywiście zdecydowanie za długo nie zmieniała położenia, więc wykluczymy ją z jakości Twojej sprzedaży, by nie miała wpływu na statystyki, tyle że możemy zrobić to dopiero jutro. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WOOCASHOP
#7 Wielbiciel

O, faktycznie coś się ruszyło. Nie sprawdzałem po 17 już nic. Klientka mnie tylko nękała o przesyłkę a z dhl nie było kontaktu. No nic, zobaczymy co będzie dalej. Dziękuję w takim razie za pomoc:) Pozdrawiam

oznacz moderatorów