Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaje na allegro towar od lat towar posiadam na stanie ,allegro skonfiskowalo sierodki z sub konta na 45 dni z .iiwiscia wydłużenia i zablokowało konto twierdząc że oni nie wiedzą czy sprzedaje w dropisingu czy mam towar na stanie i że ten model biznesowy jest niedozwolony ,wiem że to masło maślane ale tak napisali ,chcą bym wysłał im umowy i faktury za 15 sprzedaży .księgowa moja mówi że to skanowania na 2 3 tyg i że jest to bezprawne i ona nie będzie tego robiła ,że ona to może zgłosić do prokuratury bo to niezgodne z prawem ,czy ktoś miał podobnie lub może podać namiar na prawnika specjalizującego sie z nadużyciach allegro ?mydle E do allegro już nie wrócę więc jak ktoś zna takiego prawnika to proszę o kontakt
@MGQUALITY11 to standardowe działanie Allegro, później jeszcze będą chcieli selfie z towarem i z dowodem osobistym, a na koniec napiszą, że nie odblokują
@MGQUALITY11 widzę, że kontaktowałaś się już w tej sprawie z nami. Dział bezpieczeństwa zajmujący się ograniczeniami konta powinien przesłać Ci w korespondencji wytyczne, które muszą być spełnione, aby konto zostało odblokowane. Sugeruję przesłanie wymaganych informacji w korespondencji. Nie ma innej możliwości odblokowania konta. Dodam także, że ograniczenia nie są nakładane bezpodstawnie i mają na celu zapewnienie bezpieczeństwa transakcji w serwisie.