anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zakładka "sklep" w profilu

Knowhere
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Po co i dlaczego jest ona widoczna w moim profilu (oczywiście dopiero po zalogowaniu) skoro nigdy nie miałem uruchomionego na allegro sklepu i nie korzystałem z abonamentu?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Knowhere Sprawdziłam Twoje oferty na Allegro i w sekcji "O Sprzedającym" z informacjami dla Kupujących nie ma odnośnika do sklepu. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ Dzięki za odpowiedź (i wyczyszczenie wątku z trollpostów), ale pisałem przecież, że chodzi o to, że ja to widzę (po zalogowaniu), a nie inni (którzy tego nie widzą).
Po raz kolejny spytam - po co mi to?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Knowhere Ta informacja i wizualizacja ma pokazać, jak mógłby wyglądać Twój sklep, gdybyś zdecydował się na abonament. Jeśli nie jesteś tym zainteresowany, to proponuję  ją po prostu zignorować.

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ No właśnie nie jestem tym zainteresowany i chciałbym mieć możliwość wyłączenia tegoż, gdyż zwyczajnie mnie to już drażni (bo ileż można ignorować).
W tej chwili jest to nic innego, jak natarczywa reklama.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To teraz techniczne pytanie kontrolne związane z profilami.

Grzebaliście coś ostatnio przy linkowaniu do profili? Dlaczego pytam? Bo od dawna link do swojego profilu miałem zapisany w zakładkach w formie https://allegro.pl/uzytkownik/user_id/oceny ale od tej awarii sprzed 3 czy 4 dni (gdy wyłożyło się sortowanie po numerach ofert) wejście przez tego linka wyświetla stronę, która wygląda identycznie jak na tych profilach, które mają rozwiązaną z allegro umowę (czyli jest tylko i wyłącznie info o ostatnim logowaniu ponad miesiąc temu).
Co ciekawe, linki w powyższej formie są co najmniej w jeszcze jednym miejscu na allegro, a konkretnie tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji - najechanie na nick kupującego i kliknięcie w niego niestety nie przekierowuje na jego profil.

Naprawicie to, czy tak ma już zostać?

oznacz moderatorów