Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy naprawdę allegro nie może usunąć pozytywnej oceny od kupującego?
Kupujący odjął mi 2 gwiazdki tylko dlatego, że nie wystawiłem mu faktury o czym napisał też w komentarzu.
Jestem sprzedawcą prywatnym i nie prowadzę działalności o czym klient został poinformowany i nagle po ponad miesiącu dostaje taką ocenę. Rozumiem gdyby ocena dotyczyła czegoś innego ale tutaj kupujący nawet w komentarzu wskazał gdzie leży problem.
To nie jest obiektywna ocena ponieważ kupujący powinien wiedzieć że prywatny nie wystawia FV ale nie narusza regulaminu a więc Allegro nie usunie.
No cóż klient chyba mocno się wykurzył, że nie dostał faktury na 14zł za żaróweczkę. Ciekawi mnie jakim trzeba być człowiekiem aby tak utrudniać życie innym.
Nic nie zrobisz i tyle, ludzie są kretynami do mnie dzwoni gość i narzuca mi "swoje" warunki reklamacji do tego próbuje mi udowodnić że jest super nieomylnym a ja mu w 10 sekund udowadniam kulturalnie ze jest ale skończonym kre... Efekt negatyw i nic z tym nie zrobisz rano wstanie lewą noga to ty negatywa dostaniesz. Allegro jeszcze do takich praktyk dokłada swoją cegiełkę traktując kupujących jak święte krowy.
Dokładnie najbardziej to mnie dziwi zachowanie allegro. Mam czarno na białym w czym tkwi problem i nie jest to moją winą ale to sprzedający ma być zadowolony nawet kosztem złej opinii sprzedającego.