Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie nowego rynku sprzedażowego na Węgry . czy jak mam wprowadzoną sprzedaż na Słowację oraz Czechy rynek Węgierski dodaje się z automatu czy mam coś zmienić w ustawieniach ?
@lublin-bmw na ten moment możesz uzupełnić swoje cenniki o metody dostawy do Węgier.
Jeśli 19 sierpnia będziesz udostępniać w swoich cennikach metodę Allegro Kurier DPD z wysyłką do Czech i Słowacji, automatycznie dodamy do tych cenników również wysyłkę do Węgier – w ramach metody Allegro Kurier DPD.
Od 19 sierpnia klienci z allegro.pl będą mogli robić zakupy w Twoich ofertach z tą metodą z wysyłką z Polski do Czech, Słowacji i Węgier. Jednak Twoje oferty udostępnimy na węgierskim rynku dopiero w momencie startu nowej domeny.
Więcej informacji znajdziesz w tym artykule.
Rozumiem że skoro dzisiaj jest już 20 sierpnia to mamy automatycznie tą wysyłkę do Węgier ? ponieważ w swoich cennikach mamy Czechy i Słowację
@lublin-bmw jeśli udostępniasz w swojej ofercie wysyłkę DPD do Czech i Słowacji, to automatycznie powinna Ci się pojawić wysyłka do Węgier.
Dzień dobry wszystkie te wymogi są spełnione natomiast przy wystawianiu aukcji nadal nie widzę rynku Węgierskiego czy jest możliwość to jakoś nam sprawdzić przez Państwa ?
@lublin-bmw z tego co widzę, w części Twoich ofert dostępna jest wysyłka na Węgry.