Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest możliwa zmiana danych " o sprzedającym" w starszych już wystawionych aukcjach. Gdy zmieniłem dane w polu o sprzedającym nie zmieniły się dane w starszych aukcjach. Czy muszę wystawić wszystko od nowa?
Na wystawienie masz 90dni później już się nie da, edytować możesz tylko raz.
Chodzi mi o dane umieszczone w "o sprzedającym" zmieniłem dane kontaktowe ale nie pojawiły się od razu we wszystkich aukcjach, ale gdy odpisuję sprawdziłem jeszcze raz i chyba się zaktualizowało we wszystkich,... chyba za szybko chciałem żeby się zadziało. Wydaje mi się że mój problem się rozwiązał, ale bardzo dziękuję za zainteresowanie moją sprawą i za chęć pomocy. Pozdrawiam
@VALVOTEC_PL a o jakich danych piszesz ??? ona się automatycznie zmieniają w ofertach ale tam są dwa moduły Dane firmy i kontakt oraz o godziny Informacje o sprzedającym itd.
Chodzi mi o dane umieszczone w "o sprzedającym" zmieniłem dane kontaktowe ale nie pojawiły się od razu we wszystkich aukcjach, ale gdy odpisuję sprawdziłem jeszcze raz i chyba się zaktualizowało we wszystkich,... chyba za szybko chciałem żeby się zadziało. Wydaje mi się że mój problem się rozwiązał, ale bardzo dziękuję za zainteresowanie moją sprawą i za chęć pomocy. Pozdrawiam😊