anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

znaki wodne na miniaturkach

Caps3l
#7 Wielbiciel

Witam, od dłuższego czasu zgłaszam sprzedającego który używa znaków wodnych ze swoją nazwą użytkownika ale nie widze żeby cokolwiek sie poprawiało i wciąż 99% ofert ( 22000!) ma znak wodny. Czy któryś z moderatorów mógłby się tym zająć?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Caps3l podaj proszę przykładową ofertę, zweryfikuję to. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Caps3l
#7 Wielbiciel

13452158218 nr oferty

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Caps3l dzięki, zgłosiłam to do weryfikacji. 

Alicja
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Caps3l podjęliśmy działania wobec ofert i konta sprzedawcy

Alicja
oznacz moderatorów

Caps3l
#7 Wielbiciel

Witam, minął ponad miesiąc i nic się nie zmieniło, cały czas sprzedający ma znaki wodne na miniaturkach, czy on jest jakoś lepiej traktowany czy o co chodzi?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Caps3l sprzedawca nie jest lepiej traktowany, tak jak pisałam wcześniej podjęliśmy działania wobec ofert i sprzedawcy. Jeżeli nadal zauważasz oferty niezgodne z naszym regulaminem, zgłoś je przez formularz lub podaj tutaj ich numery. 

Alicja
oznacz moderatorów

Caps3l
#7 Wielbiciel

Ten sprzedawca ma 22000 ofert, mam tu wpisać wszystkie? przecież macie opcje zrobić to zbiorczo.

oznacz moderatorów

Mercedes-Silesia
#8 Zapaleniec

Od paru tygodni zgłaszam oferty niezgodne z regulaminem nieuczciwego sprzedawcy, robie to codziennie, sprzedawca ten ma ponad 10 000 ofert prawie połowa z nich to duble, duza czesc nie posiada zdjec produktow i nic z tym nie robicie. Próbowałem tez dopytać o jakiekolwiek informacje i otrzymałem odpowiedź, że nie musicie mi odpowiadać czy "podjęliśmy działania wobec ofert i konta sprzedawcy" a tutaj Pani pisze, że coś zostało podjęte. Jak skutecznie walczyć z nieuczciwymi sprzedawcami którzy łamią wasz regulamin i niszcza produktyzację? Kogo o to pytać?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Mercedes-Silesia Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania. Nie podajemy szczegółów, jakie konkretnie działania podjęliśmy, ponieważ są to nasze wewnętrzne procedury. 

Nicol
oznacz moderatorów