Witam, od dłuższego czasu zgłaszam sprzedającego który używa znaków wodnych ze swoją nazwą użytkownika ale nie widze żeby cokolwiek sie poprawiało i wciąż 99% ofert ( 22000!) ma znak wodny. Czy któryś z moderatorów mógłby się tym zająć?
@Caps3l podaj proszę przykładową ofertę, zweryfikuję to.
13452158218 nr oferty
@Caps3l dzięki, zgłosiłam to do weryfikacji.
@Caps3l podjęliśmy działania wobec ofert i konta sprzedawcy
Witam, minął ponad miesiąc i nic się nie zmieniło, cały czas sprzedający ma znaki wodne na miniaturkach, czy on jest jakoś lepiej traktowany czy o co chodzi?
@Caps3l sprzedawca nie jest lepiej traktowany, tak jak pisałam wcześniej podjęliśmy działania wobec ofert i sprzedawcy. Jeżeli nadal zauważasz oferty niezgodne z naszym regulaminem, zgłoś je przez formularz lub podaj tutaj ich numery.
Ten sprzedawca ma 22000 ofert, mam tu wpisać wszystkie? przecież macie opcje zrobić to zbiorczo.
Od paru tygodni zgłaszam oferty niezgodne z regulaminem nieuczciwego sprzedawcy, robie to codziennie, sprzedawca ten ma ponad 10 000 ofert prawie połowa z nich to duble, duza czesc nie posiada zdjec produktow i nic z tym nie robicie. Próbowałem tez dopytać o jakiekolwiek informacje i otrzymałem odpowiedź, że nie musicie mi odpowiadać czy "podjęliśmy działania wobec ofert i konta sprzedawcy" a tutaj Pani pisze, że coś zostało podjęte. Jak skutecznie walczyć z nieuczciwymi sprzedawcami którzy łamią wasz regulamin i niszcza produktyzację? Kogo o to pytać?
@Mercedes-Silesia Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania. Nie podajemy szczegółów, jakie konkretnie działania podjęliśmy, ponieważ są to nasze wewnętrzne procedury.