Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający oferuje figurki innych firm jako LEGO w dziale Lego. W tytule "do LEGO" a w treści opisuje "pasuje do LEGO" i już można sprzedawać. https://allegro.pl/uzytkownik/rubinowex5
To nie jest jego jedyne konto. Zgłoszenie, że oferta w złej kategorii - allegro nie reaguje. Tak jakby sprzedający miał "parasol" Allegro.
A was ścigają za brak białego tła produktu...
Każdy orze jak może.
nie ma działu na allegro
"pasuje do lego"
w jakiej kategorii ma to umieścić?
w inne/dalsze/tuniktniewchodzi/niewidoczne/spam ?
@RED z jednej strony masz rację, bo nie ma takiej kategorii, ale z drugiej strony, to regulamin zabrania umieszczania w tytule marki LEGO jeśli to nie jest firmowe
Idąc Twoim tokiem rozumowania w jaki sposób zakupiłbyś jakąkolwiek część zamienną w zasadzie do czegokolwiek? Wyświetlacz do telefonu Samsung, rozrusznik do Forda, programator do pralki Bosch... Już nie wspomnę o tym że w niektórych kategoriach są parametry "Pasuje do marki".
Coś jest do LEGO, w jakiś sposób trzeba o tym klienta poinformować, i właśnie słowo "do" jest tutaj magiczne.
@Dreams jeśli, to do mnie, to informuję, że nie ja pisałem ten regulamin, natomiast jeśli chodzi o opis DO czego pasuje można umieścić w aukcji
To w jaki sposób ktokolwiek miałby odnaleźć taką ofertę jeżeli wyszukiwarka Allegro nie przeszukuje treści oferty?
Idąc dalej - praktycznie cała kategoria "Akcesoria GSM" czy "Motoryzacja>części samochodowe" jest według Ciebie niezgodna z regulaminem? 99% ofert tam to zamienniki. Są wystawione od lat, nikt ich nie usuwa, o czymś chyba to świadczy. Poza tym nie wiem jak byś zakupił np. Szkło hartowane na wyświetlacz do Iphone 14, jak w tytule nie byłoby informacji że do takich telefonów te szkła pasują... Albo etui do powiedzmy Motoroli...