Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygląda jakby chcieli połączyć twoje produkty z jakimś nieokreślonym producentem pewnie z Chin ale to dla ciebie nie wróży to nic dobrego .Jak się później okaże że tamten produkt jest źle oceniany to i ty stracisz uznanie klientów ,tak mi się przynajmniej wydaje.
@annas14-firma
W skali 1-10 - celność: 0.
Nawet GS1 jest inny (z zupełnie innego regionu świata)
@annas14-firma Czy mógłbyś mi podać, które dokładnie oferty dotyczy ta sprawa?
@_HolaOla_ Tak jak na zrzucie ekranu.
Mój produkt, moja oferta.
A propozycja jaką sugeruje mi system jak na załączony obrazku w pierwszej wiadaomości.
@annas14-firma Dziękuję, wyjaśnię to i jak tylko otrzymam więcej informacji w Twojej sprawie, wrócę do Ciebie.
@annas14-firma Dostałam już odpowiedź, że jest to mechanizm, w którym bierzemy pod uwagę różne czynniki i dane, nie tylko te pokazane w zakładce, stąd oba te produkty mogą mieć inne punkty wspólne. Cały czas pracujemy nad udoskonaleniem tego mechanizmu, ale w przedstawionym przez Ciebie przykładzie najlepiej po prostu odrzucić tę sugestię. Tym system "nauczy się", że nie jest to właściwe powiązanie i nie powinien pokazywać go w przyszłości.
@_HolaOla_ Dziękuję za wyjaśnienie. Dobrze ze pracujecie nad udoskonaleniem. Jak widać jest nad czym. Niestety nie mogę pomoc, bo jak sama napisałaś "bierzemy pod uwagę różne czynniki i dane, nie tylko te pokazane w zakładce".