anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikają mi licytacje w zestawach po 2sztuki tego samego towaru wczoraj z 519 na 384 co to jest?

adynix
#8 Zapaleniec#

Znikają mi licytacje wystawione w zestawach po 2 czy 3 sztuki tego samego towaru i tak jest od kilku dni. Wczoraj około godziny 14.00 miałem 519 licytacji o godz 21.00 ma 384 licytacje powinny się powtarzać . Kilka dni temu np. 20.05.br miałem 1006 licytacji i zniknęła połowa został 504, głównie wystawiane w zestawach. Moja praca idzie na marne a nikt z Allegro nie wie co się dzieje. Coś dziwnego się dzieje ze znikającymi zestawami - może Państwo wiecie co to ? Wystawiam ponownie i znikają nawet tego samego dnia lub 1-2 dobach !

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @adynix, z tego co widzę kontaktujesz się z nami już w sprawie 51947316.
Sprawdziłem również Twoje konto i nie widzę, żeby jakiekolwiek oferty zostały usunięte.
Czy posiadasz jakiekolwiek numery ofert, które zniknęły? 
Zdecydowanie pomogłoby to w weryfikacji problemu 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Nasz konsultant odpowiedział w Twoim zgłoszeniu @adynix 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

adynix
#8 Zapaleniec#

Normalnie wystawiam licytacje z ręki, potem otrzymuje komunikat że zostały wystawione

a potem one znikają, kataklizm był 21.05 kiedy z 1006 licytacji zostało mi 504.

Nie otrzymuje żadnego komunikatu w tej sprawie.

np. te zniknęły po  wystawieniu, teraz już je wystawiłem ponownie jak do tej pory są widoczne:

nr: 17547136375
EAN (GTIN): 5907641008691

nr: 1754713419

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@adynix a nie masz podpiętego konta pod sklep albo jakiegoś innego narzędzia do zarządzania sprzedażą CRM ? która Ci to kończy ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

adynix
#8 Zapaleniec#

Czy jest coś takiego jak czas aktywności ofert, jeżeli wystawiam z wznowieniem po upływie terminu wystawienia  ?

oznacz moderatorów