Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znikają mi licytacje wystawione w zestawach po 2 czy 3 sztuki tego samego towaru i tak jest od kilku dni. Wczoraj około godziny 14.00 miałem 519 licytacji o godz 21.00 ma 384 licytacje powinny się powtarzać . Kilka dni temu np. 20.05.br miałem 1006 licytacji i zniknęła połowa został 504, głównie wystawiane w zestawach. Moja praca idzie na marne a nikt z Allegro nie wie co się dzieje. Coś dziwnego się dzieje ze znikającymi zestawami - może Państwo wiecie co to ? Wystawiam ponownie i znikają nawet tego samego dnia lub 1-2 dobach !
Cześć @adynix, z tego co widzę kontaktujesz się z nami już w sprawie 51947316.
Sprawdziłem również Twoje konto i nie widzę, żeby jakiekolwiek oferty zostały usunięte.
Czy posiadasz jakiekolwiek numery ofert, które zniknęły?
Zdecydowanie pomogłoby to w weryfikacji problemu 🙂
Nasz konsultant odpowiedział w Twoim zgłoszeniu @adynix 🙂
Normalnie wystawiam licytacje z ręki, potem otrzymuje komunikat że zostały wystawione
a potem one znikają, kataklizm był 21.05 kiedy z 1006 licytacji zostało mi 504.
Nie otrzymuje żadnego komunikatu w tej sprawie.
np. te zniknęły po wystawieniu, teraz już je wystawiłem ponownie jak do tej pory są widoczne:
@adynix a nie masz podpiętego konta pod sklep albo jakiegoś innego narzędzia do zarządzania sprzedażą CRM ? która Ci to kończy ?
Czy jest coś takiego jak czas aktywności ofert, jeżeli wystawiam z wznowieniem po upływie terminu wystawienia ?