Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, znikneła minimalna kwota do zapłaty w zakładce bieżące saldo. Dziś jest 14, zawsze 14stego każdego miesiąca pojawiała się minimalna kwota do zapłaty za poprzedni miesiąc, ułatwiało to sprawe w zapłacie salda za poprzedni miesiąc.
Teraz widze tylko bieżace saldo, część za poprzedni miesiąc i za bieżący miesiąc.
Jakieś informacje czy to jakiś błąd? Czy kwota minimalna do zapłaty pojawi się dziś?
@AlePiesio Minimalna kwota to wartość, której termin opłacenia już minął. Podsumowanie miesiąca opłacasz do 14. kolejnego, czyli w tej chwili jest to pełna kwota za sierpień. Minimalna kwota pojawi się znów 1. dnia kolejnego miesiąca.
@nat_not znowu spin... ście !!! Zawsze 14-tego było wiadomo ile trzeba zapłacić , a teraz loteria .
Chyba nie wie Pani co piszę...od kilku lat 14 każdego miesiąca wyswietlał się komunikat o minimalnej kwocie do zapłaty żeby uniknąć blokady, miesiąc w miesiąc a w tym miesiącu nie ma tego komunikatu... I żade
@mdrogeria Nie jest to loteria - powinieneś zawsze opłacać kwotę z podsumowania miesiąca. Wtedy na pewno unikniesz blokady.
@AlePiesio Dobrze, skonsultuję tę sprawę.
Po to się wyświetlała minimalna kwota do zapłaty, żeby uniknąć blokady sprzedaży a nie żeby płacić kwote z podsumowania, przecież w między czasie przychodzą zwroty, dostajemy zwrot prowizji i kwota minimalna robi się mniejsza niż z podsumowania miesiąca... Nawet na czacie pracownik allegro napisał mi kiedyś że można placić minimalną kwote, jak zwykle każdy mówi co innego 🙂
@nat_not zapłata kwoty jaka jest na fakturze bywa ,że nie jest adekwatna do rozliczenia miesiąca . Kiedyś tam po zapłacie przed 14-tym kwoty z faktury wieczorem 14-tego jakoś zajrzałem do zakładki a TAM!!!
,, uniknij blokady konta i opłać 12 czy 13 zł ,, Dlatego aktualnie czekam do 14-tego bo do tej pory wyświetlała się kwota WYMAGANA ,a dzisiaj jej niema jest tylko bieżące saldo .
@AlePiesio w wiadomości jaką otrzymujesz od allegro na początku miesiąca o tytule ,, już czas ureguluj ...... ,, jest kwota wymagana ..... @nat_not popraw mnie jak się mylę .
@AlePiesio @mdrogeria Dostałam informację, że minimalna kwota do zapłaty pojawi się w rozliczeniach jutro. Jeśli tak się nie stanie, dajcie znać.
@nat_not aaaa... .czyli mamy dyspensę ?😁