Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Potrzebuje pomocy mianowicie zostało zawieszone nam konto, ze względu na to, że naruszyliśmy prawa autorskie. Teraz chcemy, żeby allegro odwiesiło nam konto, ponieważ nie mamy zamiaru już wystawić w ogóle tej aukcji, ale co napiszemy do allegro cały czas mamy odpowiedz ze naruszyliśmy prawa autorskie, gdzie aukcje zostały zakończone i nie mamy nic już takiego wystawionego. Co robić? gdzie się kierować po pomoc? Do kogo bym nie napisała każdy mnie zbywa.
@janserwis Kradliście opisy aukcji od innych czy inny powód?
Zdjęcie.
Właśnie to jest najgorsze, że pisze z nimi juz 3 dzien przez ten formularz. Ciągle mówią, że naruszyliśmy prawa autorskie. Jak tylko zawiesili konto, zmienilismy wszytskie zdjecia, wstawiając zdjęcia od dostawcy i naszego autorstwa, ale nadal piszą to samo, napisałam że jak odwieszą konto nie wystawimy tej aukcji, a przekażemy ją do weryfikacji. Ale nadal odpisuja tą samą regułke. Dzieki za zainteresowanie moim postem.
@janserwis Obawiam się, że przyczyną, dla której Twoje deklaracje nie powodują zmiany naszej decyzji jest to, że wielokrotnie przed blokadą konta usuwaliśmy Twoje oferty i wysyłaliśmy ostrzeżenia, które ignorowałeś, wystawiając nadal przedmioty z wykorzystaniem materiałów, do których nie miałeś praw.
Proszę, żebyś kontynuował korespondencję w tej sprawie w wiadomości nr 09463909. Mam nadzieję, że ostatecznie sprawa zakończy się dla Ciebie pozytywnie.