Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym zapytać jak długo Allegro będzie tolerowało oszustwa kupujących nawet na Allegro Lokalnie. Jak wiemy sprzedajac jako osoba prywatna nie mam obowiązku przyjąć zwrotu, kupujący zakwestionował oryginalności wyświetlacza telefonu . Mając takie prawo mówiące o reklamacji zażądałem ekspertyzy serwisu, pracownik Allegro bezpodstawnie zaakceptował wniosek Allegro Protect, kupujący otrzymał zwrot, nie miał zamiaru zwrócić telefonu a o tym mówi regulamin ,Allegro umywa w tym momencie ręce, proponuję mi druge sądową o zwrot telefonu. Pomogło oficjalne pismo z przed sądowym wezwaniem do zapłaty na Allegro ,telefon był u mnie w domu w terminie jaki wskazałem. Czyli kto oszukuje, sprzedawca? Nie tylko kupujący, znaleźli spodob na bezkarnego oszukiwanie, najgorsze ze Allegro w tym pomaga , zapytam skąd Allegro na kasę na pensje, od sprzedawcy, więc czas coś z tym zrobić. Na ta chwile zamiast Allegro.pl powinno się zmienić nazwę oszukaj sprzedawcę.pl Wstyd żyjecie ze sprzedającego.
Zgadzam się z Tobą , powinno się eliminować takich kupujących, ale nie pisz skąd Allegro ma kasę a skąd sprzedajacy mają kasę? od kupujących więc kolo się zamyka, wszyscy są tu potrzebni.
No ok lecz Allegro nic z tym nie robi. Bo po co
Jak napisałem powinni coś z tym zrobić.