Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedałem 2 przedmioty na licytacji allegro lokalnie. Kupująca osoba zapłaciła, ale teraz doszło do małych nieporozumień, towar został mi zwrócony a pieniądze oddałem fizycznie. Dlaczego nie ma opcji o zwrot prowizji z allegro lokalnie? Proszę o pomoc
Bo nie, czytał regulamin ???
Na allegro lokalnie nie ma prowizji tylko opłata za wystawienie 😞 Więc zwrotów też nie ma 😞
Na Allegro Lokalnie nie pobieramy prowizji za sprzedaż. Naliczamy opłatę za obsługę transakcji. Gwarantujemy, że Twoje ogłoszenie będzie widoczne dla kupujących na Allegro Lokalnie oraz na Allegro.
Tylko że w zestawieniu pokazuje mi że nie było opłat za wystawienie tylko za obsługę transakcji.
Jak zwał tak zwał, zwrotów prowizji tu nie przewidzieli 😞
ale lipa...
Nie dość że allegro to lipa, to allegro lokalnie to totalne dno
Czemu dno że pobrali prowizję, zawsze można wystawić darmowe ogłoszenie 😉
Ja miałem ten sam problem i właśnie miałem pisać do nich w tej sprawie, ale widzę temat już jest. Jak widać, to lokalnie to takie cwaniaki wymyśliły, co by kasa została u nich w razie komplikacji na linii kupujący-sprzedający. Sprzedaż coś za stówkę, później oddasz bo coś tam, a 10% i tak przytulą i mają cię w d... a ty stratny.
@ink-allegro, Naliczamy opłatę za obsługę transakcji.
więc jednak było 🙂 a czemu zwróciłeś kupującemu? nie jesteś firmą, nie masz obowiązku.
Bo jak się okazało przedmiot kupił mój znajomy 🙂
ale.. czemu ci oddał 😮 aha, okej 🙂