anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro AD013HIKQ5

WARTSZTATmoto
#7 Wielbiciel
Allegro
AD013HIKQ5 status twierdzi że paczka doręczona, a kuriera nie było. Proszę o pomoc i wyjaśnienie oraz telefon do kuriera DHL Allegro. 
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

dhl ...coś jakby znajomo brzmi

oznacz moderatorów

WARTSZTATmoto
#7 Wielbiciel

Czyli to nagminne w tej formie dostawy ?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@WARTSZTATmoto nie mam możliwości, aby podać numer do kuriera. Zgłosiłam prośbę o wyjaśnienie statusu do oddziału i wrócę z informacją, gdy ustalę szczegóły. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WARTSZTATmoto
#7 Wielbiciel

Sytuacja kuriozalna. Do godziny 14:30 kurier się nie pojawił. Miałem za to kuriera DPD, który jak sie okazało znał kuriera DHL, zadzwonił do niego i okazało się że kurier DHL dostarczył moją paczkę do innej firmy (obok na tej samej ulicy), przez pomyłkę, gdyby nie moje działanie, to paczka nadal by tam pewnie była, chyba że ktoś by to zauważył i mi ja dostarczył, ale nie sądzę. W każdym razie bez mojego działania i uprzejmości kuriera DPD, nie miał bym paczki. Przestroga dla wszystkich wybierających DHL Delivery. Brak kontaktu z kurierem jest absurdalnym pomysłem. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@WARTSZTATmoto 

Przepraszam Ciebie za tę sytuację.

Rzeczywiście dostałem informację, że kurier zostawił paczkę pod innym adresem i następnie ją dostarczył do Ciebie.

Oczywiście poprosiłem o upomnienie kuriera, żeby podobne sytuację nie miały miejsca.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów