Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Najgorsza opcja jaką można było wybrać, a wybrana wyłącznie przez zmianę domyślnych ustawień przez Allegro i co mam? Ano paczka jeździ od punktu do punktu i docelowo do mnie nie trafi bo wyjeżdżam, nie dość, że opoóźniona to jeszcze się błąka "po bożym świecie"....
...Nie polecam nikomu tej opcji, brońcie się rękoma i nogami przed wybraniem usługi allegro delivery - drugie podejście (tym razem przypadkowe) i drugi raz najlepiej mniej niż zero bym dał za transport.
@Alchemicus podaj proszę numer przesyłki, zweryfikuję co się stało z Twoją paczką.
Ja wiem co się dzieje z przesyłką i to jest problem jeździ po podhalu, bo żabki nie przyjmują paczki (umowy jakie allegro zawiera są fikcją, bynajmniej na podhalu).
Problem nr 2 jest taki, że jeśli paczka nie wyląduje w punkcie do godz 17 dzisiaj, to ja już jej nie odbiorę - wyjeżdżam i nie będzie mnie na podhalu.
Jestem wściekły na wasze allegro delivery - drugi raz mam przez to kłopoty.
AD012G6FH9
@Alchemicus dziękuję, zgłosiłam prośbę o interwencję.
Naprawdę Awizo?
@Alchemicus otrzymałam potwierdzenie, że dzisiaj będzie następna próba doręczenia paczki do punktu. Niestety nie udało się wcześniej doręczyć paczki, ze względu na awarię w jednym z punktów, a w kolejnym odmówili przyjęcia przesyłki z uwagi na wymiary. 😔
@Alchemicus już ponad 3 tygodnie temu nadałem paczkę do klientki ,do żabki przez DHL , i tak sobie gdzieś jest i nie wiadomo gdzie , zmieniają się tylko statusy , kilka prób dostarczenia w tym 2 do innego punktu niż wybrany i o zgrozo 25 km dalej , 3 razy już była zwracana do mnie z tego 2 razy niby odmówiłem przyjęcia /he,,he,,/ dobrze , że KLIENTKA -ANIOŁ ,w poniedziałek zdecydowałem się na kontakt telefoniczny , przemiła Pani.
Najgorsze jest to, że tak schowali filtr wybory dostawcy, że niejako bylem zmuszony wybierać między allegro delivery a allegro delivery - zawsze wybierałem opcję paczkomatu, lub ew. Pocztomat lub dpd pickup, a tym razem...tym razem nie mogłem żadnej z wymienionych opcji wybrać...
Boli bo potrzebuję tego a nie odbiorę.