anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro kurier dhl - brak statusów

FHANSAR
#11 Animator

Cześć, mogę prosić o sprawdzenie losów przesyłki https://allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=AD01N0YGT9. Ostatni status jest z wczoraj, gdy kurier odebrał od Nas paczkę i od tamtej pory cisza, a zawsze była informacja o przyjęciu w oddziale, przekazaniu do magazynu itd. 

A i przy okazji mogę prosić o wykluczenie przesyłki z jakości: https://allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=A003KY95I1. Nadana w niedziele 11.01 w automacie, odebrana dzisiaj przez kuriera. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@FHANSAR już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FHANSAR
#11 Animator

Otrzymaliśmy wiadomość email od pracownika, więc będziemy kontynuować rozmowę w zgłoszeniu. Proszę jeszcze o wykluczenie zamówienia 

b402df90-eed4-11f0-a318-434e964d5559 ( paczka nadana w automacie 11.01, odebrana dzisiaj. tj.13.01)

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@FHANSAR

Jak nie dojdzie w regulaminowym terminie, to składasz reklamację na opóźnienie w doręczeniu przesyłki i żadasz odszkodowania. I tak za każdym razem, jak nie dojdzie w terminie. Żadego proszenia o wyjaśnienie itp, tylko od razu reklamacja i o odszkodowanie.

Co ważne, odszkodowanie za opóźnienie w doręczeniu przesyłki z gwarantowanym terminem doręczenia, przysługuje z mocy samego prawa i nie jest to żaden gest przewoźnika w stronę klienta.

A czas dostawy liczysz od umieszczenia przesyłki w maszynie nadawczej (jak był to dzień wolny, to od najbliższego dnia roboczego) do dnia doręczenia (umieszczenia w maszynie docelowej) lub wystawienia awizo (tylko w przypadku doręczenia pod adres).

oznacz moderatorów

Sa_nova

@FHANSAR zgłosiłam zamówienie do wykluczenia z jakości Twojej sprzedaży - najpóźniej jutro powinno być to widoczne. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów