anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One i Allegro DHL - skandaliczna jakość obsługi!

mudol
#12 Orędownik

To jest niesamowite jak na tragicznym poziomie jest usługa Allegro One/DHL, widzę, że również wielu sprzedawców tutaj ma z nimi problem, albo paczki nie są odbierane albo giną gdzieś ciągle, co mi z tego że wykluczycie ze statystyk jak klient wkurzony może już nie wrócić? I to nie przeze mnie tylko przez wasze usługi?!

Żądam abyście usunęli obowiązkowe DHL z Allegro Delivery!  (ze smarta)

We wtorek nadana paczka i kurier allegro DHL ukradł(?)/zgubił paczkę!

adhl1.jpg

Nr zamówienia:2765ab20-5848-11f1-bd21-9b208c06d19b

Allegro One, paczka tydzień szła do klienta, który wkurzony nawet już jej nie odbierał.

one.jpg

Nr zamówienia: 2a488cf0-508b-11f1-8c2b-c30cb092fa96

Wasze usługi dostawy są na FATALNYM poziomie! Kiedy to w końcu ogarniecie?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@mudol Jeśli pojawiają się problemy z realizacją usługi dostawy, zawsze najlepiej zgłosić reklamację. Dzięki temu możemy się przyjrzeć konkretnym przypadkom i przeanalizować warunki współpracy z naszymi partnerami. 

Reklamację każdej przesyłki w ramach Allegro Delivery – niezależnie od metody dostawy – możesz złożyć za pomocą formularza reklamacyjnego, który znajdziesz w zakładce Przesyłki i podjazdy. Wybierz konkretne zamówienie, które chcesz zareklamować, wejdź w jego szczegóły i kliknij "reklamuj dostawę". 

Twoja reklamacja będzie od razu połączona z zamówieniem, którego dotyczy problem i szybciej ją rozpatrzymy.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

mudol
#12 Orędownik

Ale ja nie chcę KOLEJNY raz zgłaszać reklamacji, które z resztą już zgłosiłem, ja chcę abyście wyrzucili te beznadziejne DHL z obowiązkowej dostawy! Jak widać WIELU sprzedawców narzeka na tego przewoźnika a wy NIC nie robicie z tym

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@mudol Dziękujemy za Twoją opinię. Zapewniam, że analizujemy jak przebiega współpraca z naszym partnerem i obecnie nie planujemy jej zawieszenia. 

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

mudol
#12 Orędownik

Czyli jak zwykle, allegro umywa rączki zamiast rozwiązać problem, jak widać nawet po dzisiejszych postach Allegro DHL/DHL to chyba najgorsza jakość usług w zakresie dostawy

oznacz moderatorów