Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
przesyłka One: A0029M2Z09
Nie otrzymaliśmy przesyłki zwrotnej A0029M2Z09 mimo, ze jest tak napisane. Jeżeli ta przesyłka Allegro była do nas wysłana za pomocą kuriera One to nawet godzina się nie zgadza (14:17, 24. czerwca) bo Kurier One przyjechal koło 15.00 i nie przypominamy sobie by miał jakiekolwiek zwroty.
Napisaliśmy zapytanie do Allegro, ale w mailu tylko powtórzono nam nasz adres, ze tam "doszła" przesyłka.
@EkspertLed Skierowałam Twoją sprawę ponownie do weryfikacji. Doradca odezwie się do Ciebie w zgłoszeniu 52746827.
Dziękuję, rozmawiałem z kurierem One i okazuje się, informacja na karcie zwrotu, ze dostarcza to Allegro nie oznacza, ze fizycznie był to kurier Allegro One. Nie wiedziałem o tym, a nigdzie nie ma konkretnej informacji. Proszę więc o informację, który to kurier, jakiej firmy, "dostarczył" tę paczkę. Nadmienie, ze sprawdziliśmy wtedy wszystkie zwroty niezależnie od kuriera, szukając oznaczenia numeru zwrotu NPL8/2025 i tej paczki nie ma.
Przeszukałem jeszcze raz zwroty, których nie procesowaliśmy jeszcze i paczka się znalazła. Przywiózł ją DPD. Niestety nakleili dodatkową naklejkę na sortowni z kodem paskowym, który zasłonił informację z nr paczki Allegro. Przepraszam za fałszywy alarm.