anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One, zwrot który nie doszedł mimo, ze tak twierdzi tracking

MAMY ROZWIĄZANIE!
EkspertLed
#9 Pomysłodawca#

przesyłka One: A0029M2Z09

Nie otrzymaliśmy przesyłki zwrotnej A0029M2Z09 mimo, ze jest tak napisane. Jeżeli ta przesyłka Allegro była do nas wysłana za pomocą kuriera One to nawet godzina się nie zgadza (14:17, 24. czerwca) bo Kurier One przyjechal koło 15.00 i nie przypominamy sobie by miał jakiekolwiek zwroty.

Napisaliśmy zapytanie do Allegro, ale w mailu tylko powtórzono nam nasz adres, ze tam "doszła" przesyłka. 

EkspertLed_0-1751022970291.gif

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@EkspertLed Skierowałam Twoją sprawę ponownie do weryfikacji. Doradca odezwie się do Ciebie w zgłoszeniu 52746827. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
EkspertLed
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję, rozmawiałem z kurierem One i okazuje się, informacja na karcie zwrotu, ze dostarcza to Allegro nie oznacza, ze fizycznie był to kurier Allegro One. Nie wiedziałem o tym, a nigdzie nie ma konkretnej informacji. Proszę więc o informację, który to kurier, jakiej firmy, "dostarczył" tę paczkę. Nadmienie, ze sprawdziliśmy wtedy wszystkie zwroty niezależnie od kuriera, szukając oznaczenia numeru zwrotu NPL8/2025 i tej paczki nie ma. 

oznacz moderatorów
EkspertLed
#9 Pomysłodawca#

Przeszukałem jeszcze raz zwroty, których nie procesowaliśmy jeszcze i paczka się znalazła. Przywiózł ją DPD. Niestety nakleili dodatkową naklejkę na sortowni z kodem paskowym, który zasłonił informację z nr paczki Allegro. Przepraszam za fałszywy alarm.

oznacz moderatorów