Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zdarzylo Wam sie cos takiego?
zawsze zamawiam przesylki do automatu ktory mam obok osiedla. Kilka dni temu robilem zakupy i nie zauwazylem ze Allegro zmienilo domyslny punkt dostarczenia - ulica ta sama a numerek inny.
co śmieszniejsze, tak wyglada ten punkt:
zamiast szybkiego odbioru kolejka 10 osob i 1 osoba obslugujaca.
brawo wy
Jak się tak nastoisz w kolejce to będziesz mieć więcej czasu aby na przyszłość wybierać dostawcę który dostarcza tam gdzie oczekujesz a nie tam gdzie mu wygodniej.
@slagod Tak sobie zmienili w adresie dostawy czy nie było miejsca tam i to punkt zastępczy?
Tak po prostu. Kolejne zamowienia szly do tego nowego punktu. Nazbieralo mi sie 5 paczek zanim sie zorientowalem i przestawilem na wlasciwy.
Jeszcze byla zmylka bo nazwa ulicy ta sama. ☺️
Cześć, @slagod. Przepraszam za utrudnienia. Możliwe, że pierwotnie wybrany punkt miał awarię lub był w trakcie naprawy. Mam nadzieję, że przesyłkę udało się bezkolizyjnie odebrać z alternatywnego punktu!
Znowu to zrobiliście - znowu muszę paczkę odebrać z tego alternatywnego punktu mimo że zamówiłem do automatu obok swojego osiedla.
Nigdy więcej nie skorzystam z Allegro One i odradzam wszystkim znajomym.
A, jeszcze jedno - zmiana następuje zaraz po złożeniu zamówienia. Wybieram sobie punkt Jana Olbrachta 23, składam zamówienie, w mailu potwierdzającym jest Jana Olbrachta 94. Czary.
Allegro One wie lepiej gdzie chcesz odebrać przesyłkę.
@slagod podaj numer przesyłki, której dotyczy sprawa zmiany punktu.
A0016T7QB4