Dlaczego allegro stawia paczkomat nie pytając mnie o pozwolenie na korzystanie z mojego parkingu podczas dostaw? Paczkomat stoi u sąsiada, natomiast dostawy maja odbywać się z mojego parkingu. Z kim na ten temat rozmawiać zanim postawię ogrodzenie.
Doprecyzuj proszę pod jakim adresem ma stanąć ten Automat Paczkowy lub na jakim prarkingu mają odbywać się dostawy?
Postawiony wczoraj w Radziejowicach. Skierowany w stronę mojego parkingu przy moim sklepie. Nit się mnie nie pytał o zgodę na korzystanie z mojego terenu. W dniu wczorajszym zablokowaliście mi wjazd na mój parking, też bez zgody. Proszę o kontakt w celu rozwiązania tego problemu. [edytowano]
Nie podawaj danych wrażliwych na publicznym forum. Konsultuję sprawę i wrócę z odpowiedzią.
Czy udało się czegoś dowiedzieć?????
@Client:142194522 Nie ma jeszcze żadnych informacji. Proszę Cię o cierpliwość.
Przypominam się, dalej czekam na rozwiązanie mojego problemu!!!!!!!!
@Client:142194522 a to jest totalnie twój teren, grunt należący do Ciebie ? czy teren przed posesją w pasie drogowym ?
Totalnie mój teren, to nie jest pas drogowy
@Client:142194522 pozostanie Ci ogrodzić 😞 przerabiałem to już kilka razy, jedyne możesz poprosić kierowcę żeby nie parkował, policja ani straż się tym nie zajmie, tylko sprawa z powództwa cywilnego o tymczasowy zabór mienia, problematyczny temat 😞
Dzień dobry, nadal czeka ma jakąś informację!!!!! Bardzo długo trwa wyjaśnienie tej sytuacji. Proszę o przyśpieszenie wyjaśnienia tej sytuacji.
@Client:142194522 jeśli teren jest Twoją własnością należy od razu ogrodzić go od strony automatu 😉 Nie licz tutaj na jakąś pomoc allegro ma zupełnie gdzieś cudzą własność jak większość społeczeństwa.
Paczkomaty są InPostu Allegro One Box to automaty paczkowe
powinni zastrzec sobie nazwę allegromaty
Otrzymałem informację, że skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie.
@Allegro_OneDlaczego allegro stawia paczkomat nie pytając mnie o pozwolenie na korzystanie z mojego parkingu podczas dostaw? Paczkomat stoi u sąsiada, natomiast dostawy maja odbywać się z mojego parkingu. Z kim na ten temat rozmawiać zanim postawię ogrodzenie.
Cześć, @Client:142194522! Przekazałam informację i zespół Allegro One skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to możliwe.
Dzień dobry, dlaczego to tak długo trwa???? Proszę o jak najszybszy kontakt.
Pewnie dlatego że użyłeś nazwy "paczkomat". W Polsce wszystkie Paczkomaty, bez żadnych wyjątków należą do Inpostu (każdy co do jednego). Paczkomat nie jest wyrazem potocznym, lecz nazwą własną automatów paczkowych Inpostu.
A automat paczkowy Allegro nazwa się OneBox.
Tak, to chyba ten błąd w nazewnictwie jest przyczyną opieszałości ze strony Allegro.