anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awizo do przesyłki DHL Delivery

nosferatu1985
#7 Wielbiciel

Dzień dobry Wszystkim.

Wczoraj miałem otrzymać przesyłkę przez allegro delivery do dhl box. Po godzinie 19 otrzymałem informację o tym, że przesyłka została awizowana i po dwóch próbach zostanie odesłana do nadawcy. 
Rozumiem gdyby to była przesyłka nadana na adres domowy i brak mojej obecności w miejscu odbioru. 
W dniu dzisiejszym następuje ponowna próba doręczenia i na ten moment dostawy brak.  

Wybrałem przesyłkę w ten sposób ze względu na "gwarancję dostawy". Kontaktowałem się przez formularz z allegro i powiedziano mi, że paczka jest w doręczeniu - które niestety na ten moment nie nastąpiło. Co mogę zrobić? Jak możliwe jest awizowanie do boxa?  Nie rozumiem sytuacji. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@nosferatu1985 podaj proszę numer przesyłki, będę weryfikować co dokładnie dzieje się z Twoją paczką. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nosferatu1985
#7 Wielbiciel

AD013EORQ5. Proszę.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @nosferatu1985. Widzę, że przesyłka została już odebrana. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nosferatu1985 Delivery dhl i gwarancja ? , dzisiaj do mnie wróciła przesyłka nadana do klienta 12 września  ,allegro oczywiście problemu nie widzi 

oznacz moderatorów

nosferatu1985
#7 Wielbiciel

Nie wiem co powiedzieć…pierwszy raz mam taka sytuacje. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nosferatu1985 nic nie mów , w przyszłości wybieraj sprawdzonych przewoźników  ,tyle możesz zrobić .

oznacz moderatorów