Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Zauważyłem przez przypadek, że Allegro podaje błędne dane dotyczące odległości od najbliższych punktów odbioru, tzn. Allegro One Box niby ma być 720 m od mojego adresu a paczkomat Innpost 1,3 km. Sprawdziłem odległości i są mniej więcej takie same tzn. 1,3 km. Czy ktoś też tak ma czy to jakiś pojedynczy błąd? Jeśli nie, to ewidentnie nieuczciwa praktyka.
Oni chyba podaja najkrótszą drogę lotem ptaka, a budynki trzeba omijać. Co do praktyk to szkoda gadać, jeszcze znowu banana dostane czy coś...xD
Nie jest to droga na skróty, to są odległości mniej więcej podobną trasą, prawie prosto. Nikt nie wymusza na mnie zmiany, mam domyślnie paczkomat Inpost i tak pozostaje. Zastanowiła mnie po prostu odległość.
@galazkiewicz chętnie pomożemy. Natomiast napisz do nas przez formularz kontaktowy i podaj swój adres i dane Automatu oraz Paczkomatu jaki sprawdzałeś. Zweryfikujemy to.
@gdvorek Nikt nie powinien komuś zmieniać miejsca z którego zwykle i wygodnie odbiera wysyłki ,nawet jak dany punk jest dalej od adresu zamieszkania niż ten wskazany przez portal. Osobiście nadaję lub odbieram przesyłki w drodze do pracy lub odwrotnie i nie jest to ten sam kierunek co najbliższy punkt odbiorczy. Raz nie zauważyłem i dałem się "wkręcić" w to udoskonalenie i musiałem zmieniać trasę a do tego mała koperta była wrzucona do najniższej szufladki do samego końca i aby ją wyjąc musiałem dosłownie się położyć .